Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

kardeş saolsın herşeyi yaptım yapmasınada sana bişey sorcam ya ben şimdi servere kurdum ark lar flnda girebiliyo ama ben pc kapatınca serverda kapanıyo nasıl onu online yapacz yani benim pc açık olmadan server açık olacak bunu nasıl yapacaz daha doğrusu oluyomu oluyosa yardım edersen çoooook ama çokk sevinirim paylaşım için çok saol

verdiğin linkler indirilmiyoki ya direk anasayfaya yönleniyo :S

tmm da gusel yontemde bu serverı acmak ıcın once port acmak gerekmıomu

olmuyor herşeyi denedim olmadı. o kadar indirmesini bekledim kısayolun yanına eklencek olan bu kodu kabul etmiyoki. -console -game cstrike +ip BURAYA CALISMASINI ISTEDIGINIZ IPYI YAZIYORSUNUZ +sv_lan 1 +maxplayers BURAYA KAC KISILIK SERVER ISTEDIGINIZI YAZIYORSUNUZ +map de_dust2 -nomaster.

Yha abi bn en basta takıldım su kodu nsl yazıcaz
yazdım olmuor

bilader indiremiyoruz anasayfa acılıyor tıklayınca ! ! !

gerekLi dosyaLar konuya ekLenmiştir

windows 7 de hata veriyor bana yardımcı olabilir misiniz

ya bi kuramadm sw yi pff portlarda acık :D

Farklı bi siteye up laya bilirmisiniz dosyaları

Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
No installation directory supplied or previously set

bole bir hata alıyorum nasıl yapcam arkadaslar lütfen yardım

bende bı hata cıkıyo

couldn't allocate dediacted server IP port 27015

yha abi ben şurayı yAPAMADIM :::

C:\hlds dızınıne gelerek

Kod:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .yazıyoruz ve entera basıyoruz. Baglantı hızınıza göre yaklasık 10 ile 30 dakıka zaman zarfında C:\hlds klasorunuz içerisine valve klasoru ve dıger dosyalar download edılıyor. Download işlemi bittiğinde "HLDS installation up to date. " yazısı cıkacaktır.

Bu işlem bittiğinde sırada cstrike klasorunu download etmek ıcın, yıne dosta C:\hlds dızınındeyken

Kod:
hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .komutunu yazıyor ve yıne baglantı hızınıza gore 10 ile 30 dakıka arasında cstrike klasoru ve dıger dosyaların download unu beklıyorsunuz. Download bittiğinde yine "HLDS installation up to date " seçeneği çıkıcaktır

Geri