Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

aRkadasım sen cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek diyosunda ben burda kaldım cmd yazıyorum enterlıyorum hlds yı ordan bulamyıyorum ordan hlds yı nasıl bulcaz bi yardım edrmisin !! pLs !!

aRkadasım sen cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek diyosunda ben burda kaldım cmd yazıyorum enterlıyorum hlds yı ordan bulamyıyorum ordan hlds yı nasıl bulcaz bi yardım edrmisin !! pLs !!

komut satırına cd c:\hlds yazarsan hlds klasörüne geçersin

Ya ben Ayarlardım HLDS Acınca HLDS Launcher Çalısmayı durdudu Dıyor Windows 7 32 bit işletim sistemi var

hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . BU KODU NEREYE YAZCAZ ORAYI ANLAMADIM AÇIKLARIMISIN

YA KARDESİM AYNEN BENDE TAM ORADA KALMADIM ANLAYAMADIM Bİ AÇIKLAMA YAPARSAN SEVİNİRİM:thumbup:

30 tane mesajı doldurmak için yazpıyorum banlamayınnnn

Abi ya verdiğin likten gerekli dosyaları ındırdım ama statsme ve onun gibi bazı dosyalar eksik lutfen hepsini tek tek koy çünkü rar da eksik dosyalar var

fatal error
unable to load authentication library, exiting...

bu neden olur?

http://www.cstrike.ro/cstrike_files/w-0.48.zip / web mod

my.php

dogru acmıymıyı portu olmuo gıremıo kımse yaa :S

kardes mesajına cevap verdilermi görmedim ama ben cvp vereyim

modemin air ties`se http://192.168.2.1 adresine giriceksin şifre yazmadan ok diyiceksin

NAT/port yönlendirme/orda şıklardan `Half Life 2 Source`
seçiceksin ekle diyiceksin
Uygulama fln ekliyecek fakat sende bos kalan yerlere ip adresini yazıcaksın

BENİM BİLDİGİM BU

arkadaslar bu hatayı verıyor ne yapmalıyım
Connection Reset,WinSock Error 10054 ''Connection reset by peer''

Aşağıdaki hatayı alıyorum ben de

2003 Server R2 server üzerinde kurulu

Navigation map loaded.
steamengine.cpp (1568) : Assertion Failed: m_pSteamInterface
Failed to load Steam ServiceServiceStart: failed to start

-------------------

Hatası almıştım. v26' dan ve 2003 serverın ayarlarından kaynaklıymış. DÜzelttim fakat "valve validation rejected" hatası aldım bağlanma esnasında.

Bakan yokki aq Konu acarlar Milletin Sorunuyla ilgilenmezler !

Dosya açılmıyor C:\hlds admin

Geri