Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadşım benim sorunumda telefonun güvenlik kodunu unuttum(6600) bi yardımcı olursan sevinirim

bulmus' Alıntı:
arkadşım benim sorunumda telefonun güvenlik kodunu unuttum(6600) bi yardımcı olursan sevinirim

güvenlik kodunu unuttuysan telefoncunun birine gideceksin güvenlik kodu sıfırlancak.....

bence sen crazy nin dediğini yap teli kim hor kullancak alt tarafı sürüm yüklencek bişey olmaz sen içini rahat tut kendin uğraşma götür servise onlar güsel güsel yapsınlar. . .

benımde aynısı oldu ama baska kartı tanıyor o yuzden kartı degıstırıcem kart bozuktur..

bu telefon daha ugramadı buralara :D

yardım

cep tlf komik vidio klipleri nereden indire bilirim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar sağolın size güvendim ve değiştirmedim teşekkür ederim cookkkkk sağolun

Valla ben n 70 kullanıyorum,ki aldığımın 2. gunu telefonun şebeke sorunu ortaya cıktı ama hemen gerı alıp ılgılendıler.Ben cok memnunum foto kalıtesi,kamerası.dizynı vede nokıa olması.nokıa bi baska yapıyo bu işi arkadaşlar.
w 800 hakkında bı bılgım yok .

appax' Alıntı:
ali şahin dostum n70 beğenmedim diyosun neyi hoşuna gitmedi.çalışmasında bi problem mi yaşadın?
Ilk olarak cok takilma yapiyodu. (Original nokia softwaresi oldugu halde)
ikinci büyük problemi ise benim kullandigim faturali hatta (D2 VODAFONE)her ay 2 saat bedava tv seyretme hakkim var ama malesef bu bu telefonla bu mümkün degilmis cünkü telefonda original nokia software vardi. bende bu sebeblerden dolayi yani daha fazla ugrasmak istemedimden bir hafta icinde tekrar sattim.su anda sony ericson v600i kullaniyorum kart girisi yok ama idare ediyo iste ama galiba w800 böyle bir problem yok.

bi radyo programı

ya arkadaşlar gprs üzerinden olmadan çalışan bi radyo programı bulamayacakmıyızz?? yaaa.. duyan bilen varsaa söyleyebilirmi bi zamett..
şimdiden herkese çokkk tşkk

hımm az beklersen ben bakım olcaktı bende

çok iyi olurr dostum yaaa eline sağlıkkk

s60 serısınde denedık calısıodu umarım sende de calısır bu kendı upload ım saten
burdannn

umarım işin görulsun ahbab ....

Geri