Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
ben de w800 derim.3 hafata oldu alalı herşeyinden memnunum.tek sorunu symbian olmaması.eğer sis dosyalarını çevirici programlar warsa lütfen haberdar edin.teşekkürler...

yorum yaparsanız sevinirim sadece bu şu demek yerine yorum lütfen

Ali Sahin' Alıntı:
ben n70 birkac hafta kullandim ama hosuma gitmedigi icin sattim o yüzden pek tavsiye etmem
w800 diyorum (benimkide v600i )ben memnunun tavsiye edilir

ali şahin dostum n70 beğenmedim diyosun neyi hoşuna gitmedi.çalışmasında bi problem mi yaşadın?

S60 Telefon Defteri

Arkadaslar 6600 da bilgisayarda telefon defterimi duzenleyip yeniden telefona atabilecegim bi prg varmı acaba diger modellerde gerek pc suite gerekse baska yardımcı prg ,ile bu tur uygulamalar yapılabiliyordu ama s60 ta bi turlu bulamadım

abi 6630 var bende ve bide kablosu ama telefona bi .. yükleyemiyorum ne yapacam hep hata veriyor . herhangi nokiia app sine tıklıyorum yükleyeyim diye soruyor sonra hata vriyor napcam

??W800i??

SE W800i kullanıyorum telefonun son sürümünü yüklemek için sonyericsson un sitesinden gerekli programı indirdim ama o programı nasıl kullanacağımı anlamadım yani kısaca bana W800i yi nasıl Update/güncelleyecegimi anlatacak olan varmı?

güncel yazılımı telefoncunun birine gidip yükletebilirsin sen kendin yapamazsın...

Teşekürler aga ama telefon garantiden cıkıyo başka telefoncuya götürdügümde kendi servisindede telefonu hor kullanıyolarmış yinede teşekürler..

tesekkur ederim beklemedeyim insallah biran once bulursun

Siemens m75 e 512 mb mmc kart

Arkadaşlar m75 e mmc kart alacam (kırma kart) fakat sandisk dışında tavsiye edebileceğiniz marka var mı

PQI olabilir.... piyasada bol miktarda mevcut ... önemli olan satıcının malın garantisini vermesi! hoşcakal :)

walla ben 6 aydır 512 mb rs kingstone kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim...

kardeş format işe yaramıadıysa telefon tamirine gotur yoksa olmuyo benim balimada geldi hallederler

Arkdasım Al Sana Çözüm *#7370# Tesekkure gerek yok

Geri