Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
nasil yani arkadasim
biraz acarmisin

bende wad a rasladım oyun dosyası içinde oluyor.oyun wad olmadan çalışmıyor.
üstelik wad dosyasını telefonda nereye atacağımı da bulamadım

arkadaşlar elimde motorolla v3 var bilgisayardakı resımlerı tele atmak istiyorum ama cozunurluk boyut cok yuksek oldugu için acmıyor bunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler

Sİs'İ Jar'a Çevİrmek MÜmkÜnmÜ????

Sİs Uzantili Bİr Dosyayi Jar Uzantili Bİr Dosyaya Çevİrmek İÇİn Program Varmi?? Bu Konuda Bİlgİsİ Olanlar Yardimci Olabİlİrlermİ

gezmeci' Alıntı:
Sİs Uzantili Bİr Dosyayi Jar Uzantili Bİr Dosyaya Çevİrmek İÇİn Program Varmi?? Bu Konuda Bİlgİsİ Olanlar Yardimci Olabİlİrlermİ

arkadasım cok guzel bir konuya deginmişsin.sis jar dosya calıstıran telefonlar sis de calıstırsa cok daha guzel olurdu

N70 Mİ Yoksa W800İ Mİ Hangİsİ Neden?

..................bayadır n70 ile sony w800i arasında kararsız kaldım ilk başlarda ibre n70 den yanaydı ama sonra n70 deki özellikle mp3 dinler ki ses problemi ve kamerasının gerçek 2 mp olmamasıyla ilgili şikayetler aklımı karıştırdı. sony w800i kullananlardan ise şikayet gelmeyince daha çok hoşuma giden n70 den w800i ye istemesemde bi kayış oldu...........

sizden ricam lütfen özelliklede iki telefonuda kullanan arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin teşekkürler.....................

arkadasım sana W800 u tercih ederim.ozellık bakımından.aldıgın zamanda garantili al butun aksesuarlarıyla beraber.

imkansız bişi bu. eğer olsaydı piyasa nolurdu acaba çok merak ediyom

alla alla ben buraya yorum yazmıştım ama silinmiş!!!nese tabiki de w800i gerçekten güzel...

walnut breaker' Alıntı:
alla alla ben buraya yorum yazmıştım ama silinmiş!!!nese tabiki de w800i gerçekten güzel...

silinmedi.arkadas ikitane konu actıgı icin birisini sildi mod arkadaslar.

n70 derim tipi markası çift kamerası ve standar hafıza kartı yeter

ben n70 birkac hafta kullandim ama hosuma gitmedigi icin sattim o yüzden pek tavsiye etmem
w800 diyorum (benimkide v600i )ben memnunun tavsiye edilir

n 70 tabiki symbian olması öne çıkarır.
w800 de hiç bir şey yüklenmez.standart iletişim sistemi var.

sonuç olarak n70 al derim

bende bu programın bluetooth ile nasıl kullanıldığını arıyorum inşallah bulurum

silip yüklemek çözüm değil aynı sorun bende de vardı
pc suite yüklemeden önce telefonu bilgisayara bağlama
ve anti-virus,firewall ve varsa windows güvenlik duvarını da kapat öyle yükle..
yükledikten sonra anti-virus,firewall v.s açarsın
bu tür yazılımlar pc suite'in yüklenmesini engellemekte...

Geri