nihil' Alıntı:bakele harbiden fiyatı 550 mı yaa fazlaymış bee ama ben adanadayım haa bu sizin şehire göre falan olmasın hani oynamalar olabilir o bakımdan şey ettirdim.
yok aga kargo ile telefon almam.Bişe sorim 450 ytl ye bana satmayı istedigin telefon kaçak mı nedir yani bu kadar fiyatta oynama oldu?naser' Alıntı:450 milyona sana 6230şi verebılırım yada 500 e 6630 verırım sıfır faturalı garantılı pm den ulas bana tahtakalede telefoncuyum!!!
parayı havale edersen kargo ıle telefonu gonderırım !!!! sureklı Van a mal gonderıyorum kargoyla sana da ulasır.... Istersen hackhell reklam larında bulunan www.webpaz.com a bakabılırsın bana aıttır ıncele ulas bana
Grey Market dedıgımız bır olay bu KVK gıbı baska bır fırmada mal getırıyo... Ama gumrukten getırırken malın fıyatını dusuk gosterıyor.. ve Mala KDV gelmıyor ee neoluyor malın fıyatı dusuyor.....nihil' Alıntı:yok aga kargo ile telefon almam.Bişe sorim 450 ytl ye bana satmayı istedigin telefon kaçak mı nedir yani bu kadar fiyatta oynama oldu?