Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yaklaşık 2ay önce nokia 5300 aldım.. müzik, resim vb şeylerle telefona fazla yüklenmedim, abuk sabuk hiçbi program kurma girişimlerinde bulunmadım.. ama buna rağmen an itibariyle telefonum sapıtmış bulunmakta..:mad:
dün tam telefonun temasını değiştiriyodum (teli ilk aldığımda netten indirdiğim daha önce defalarca kullandığım bi tema) bi anda telefon dondu kaldı.. kapatmaya çalıştım kapanmadı.. en sonunda pili çıkarmak zorunda kaldım.. tekrar açmaya çalıştığımda beyaz bi ekranla karşılaştım.. sadece pil işareti var başka da bişi yok.. napsam düzelmedi.. aynı şey N73 kullanan bi arkadaşımın da başına gelmişti, hafıza kartını çıkar düzelcek dedi, hakkaten de öyle oldu.. şimdi tel açılıyo gayet normal bi sorun yok ama hafıza kartını takar takmaz aynı şey oluyo.. o arkadaş da hala çözememiş sorunu..
bu durum hakkında yardım önerisi olanlar var mı :help

kardes sınırsız vıdeo çekımı ıçın kamera yı aç ordan seceneklerden ayarlara gir hafıza bolumunu hafıza kartı yap...

selam

beşey sormak istiyorum bende kayıtlı 7610 vardı ama düşürünce kırıldı. imei si kayıtlı şuan. peki ben şimdi dışarda bi 7610 getirsem eskinin numarasını buna nasıl uygulatırım. bi bilgisayar programı önerecek varmı ??????

sizce

IPHONE 16 gb diye bi telefon gördüm türkiyede şuan da yokmuş acaba fiyatı hakkında bilginiz var mı? tavsiyede edermisiniz...

heLp heLp.. =s

-attığım tüm mesajLar servis oLarak başka bir numaraya gidebiLir mi?

sLmLar.. konuyu doğru yerde mi açtım biLmiorm ama merak ettim,turkceLLde böyLe bi servis var mı,yani yönLendirme gibi bnm attığım yada aLdığım tüm mesajLar aynı zamanda başka bir numaraya da aktarıLabiLir mi?

yardım edecek arkLara şimdiden tşkLer..

tavsiye edermisin telefonu internette biraz araştırdım 150 dolara geliyor diyorlar 1.tane tuşu var ekran hem hızlı hemde dokunmatik

ses pırogramı

slm tosiba ts605 şe ses yükseltme şifresi varmış bulan varmı oyun lazı bu tlfona oyan varsa şimden herkese tşkler

Telefonum Dinlenirse Ne Yapmalıyım ?

Birinci ağızdan bir telekom mühendisinden duyduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.

Eğerki telefonunuzun dinlendiğinden bir şekilde şüpheye düştünüz peki ne yapmalısınız.

Şimdi size vereceğim bilgiyi bana türktelekomda teknik uzman olan bir arkadaşım söyledi.

İlk önce bunu anlamanın bir yolu olduğunu belirtmek isterim.

Dİnlendiğinden şüphelendiğiniz telefonunuzu kendi kendinizi arıyarak eğerki dinleme sinyal aralığını yakalıyabilirseniz anlamanız ve yasal yollara başvurmanız mümkün.

Zaten kanun gereği hakim ve savcı kararı olmadan telefonunuz dinlemeye alınamaz eğerki dinleniyorsada usulsüz dinleme yapıldığına eminseniz bu durumu belirleyip dinleyen kuruma dava açmanız mümkün.

Peki nedir bu sinyal aralığı dediğinizi duyar gibiyim işte şimdi açıklıyorum.

Kendi kendinizi aradınız telefonda normal olarak dıt dıt dıt dıt diye kesik kesik meşgul tonu alırsınız

Ama bir anda kendinizi aradığınız telefonunuz çalarsa dıııııt dııııt uzun ve net bir arama tonu olarak işte o anı yakaladınız demektir ve telefonunuz dinleniyordur.

Şimdi bir deneyin kendi numaranızı çevirin bakalım direk olması gereken gibi meşgul tonu mu alıcaksınız yoksa dinlendiğinizi farkedebilecekmisiniz

Bu yazı tamamen bana aittir bir teşekkür yeter .

anlamadım şimdi ben çaldırdım bi kaç defa ama sadece bi sefer dıtt sinyali alıp kesiliyor

ben sana tam tersi bişey söylim

eğer migros kip real yeşil v.s gibi mağazaların sabit telefonundan aranıyorsan seni arayanı sen telefonu açmadan dinleyebiliyorsun......ama teli iyice bi yapıştır kulağına

Telefonu açmadan ne konuşulduğunu duymak zaten bir kaç casus programla şu an da mümkün ve teknik olarak yapılıyor bu programı dinlemek istediğiniz telefona yüklüyorsunuz ve kişi farkında olmadan siz onu gittiği ortamda ilk önce arayıp tabi telefonu çalmıyor vede açmıyor ama siz arama tonunu duyduktan sonra telefonu program sayesinde kendiliğinden açılıyor ve ortamı dinleyebiliyorsunuz biraz arama yaparsanız nette mevcut yalnız paralı yani telif hakkı ödeyerek satın alabilirsiniz belkide sitede de mevcuttur.

ama bu yasal olmaz ve bu yüzden böyle birşeyin insanlar arasında kullanılacağını zannetmiyorum

arkadaşlar birde kendi numaranızın başına 2 yazarak deneyin. örneğin 253X XXX XX XX

neler olduğunu lütfen buraya yazın...

yiyen çıkacaktır kesin :clap

Ne demek istediğini anlamadım arkadaşım. Bİr kaç gündür bu konu çok konuşulur oldu. Ve ben bunun ne olduğunu bilmiyorum...

Yada konu hakkında bilgisi olan açıklayabilir mi?

başına 2 eklemek sadece şehir efsanesi

2 532 123 45 67 olarak çevirdik diyelim....

numaran 532 olduğu için kendi şebekeni 532 yazmadan arayabileceğinden kendi şebekendeki 253 21 23 ü çevirmiş oluyosun,

sonraki rakamlar hikaye...

Profesyonel GSM CEP TELEFONU yazılımı bir kez alır ömür boyu kullanırsınız,size,ailenizin veya çocuklarınızın güvenliğini,kontrolünü sağlamanız ve çok gelişmiş bir teknolojiyi kullanabilmeniz için kapı aralar.SYMBIAN işletim sistemi kullanan yeni nesil Nokia,Samsung,Sonny Ericsson
Siemens gibi birçok marka ve model telefonlar a bu modül yazılımı 10 saniye içinde yükleyip modifiye edebilir ve dünyanın en gelişmiş dinleme cihazına dönüştürebilirsiniz.Üstelik normal telefon özelliğinde hiçbir değişiklik olmadan.Bu program sadece sizin dinleme yapmak istediğiniz numarayı tanıyacak ve siz bu numaradan her aradığınızda size telefonun mikrofonunu herhangi bir uyarı yapmaksızın,zil çalmadan ve ışıkları yanmadan direkt olarak açacak ve siz telefonun yakınında konuşulanları ve diğer ortam ses lerini dinleyebileceksiniz.Önceden modüle kaydedilmiş telefon numarası dışındaki diğer tüm iletişimde normal telefon olarak çalışacaktır.Casus telefon özelliğini kazandırdığınız herhangi bir cep telefonu nu dikkatli kullandığınızda sizi asla ele vermeyecek güvenli bir ortam dinleme hizmetini size kesintisiz sağlayacaktır.Dilerseniz ses kayıt programınıda kendi telefonunuza yükleyip dinlediklerinizi kaydedebilirsiniz.Yeryüzündeki hiçbir gizli kamera ,ses kayıt cihazı yada gizli mikrofon ,vericiler,izleme ve takip cihazı,casus kulak,telekulak,ve böcek türü dinleme cihazları casus telefon kadar etkili ve kolay bir ortam dinleme olanağı sağlayamıyacaktır çünkü dinleyeceğiniz kişinin telefonu her gittiği yarde 24 saat yanında olacaktır.Diğer butün casusluk ve dinleme cihazlarında böyle bir esneklik yoktur. Çok gizli çalışan programı görmek ortaya çıkarmak söz konusu değildir.
Dedektiflik hizmetlerinden hem daha ucuz hemde ömür boyu size çalışacak elektronik özel dedektif olarak hep yanıbaşınızda bulunacak gsm casus telefona.Dünya genelinde kullanıcılar genel olarak polis güçleri,istihbarat araştırma birimleri,dedektiflik büroları,kıskanç veya aldatma ile ilgili şüpheci sevgililer,altadatan veya aldatılan kadın veya erkek ler,yaşlılar,hastalar,veya çocukların güvenliği amacıyla aile bireyleri oluyor..

Ben bundan sonrasını vermiyorum reklam olucak diye yalnız hukuken bunun yasal olup olmadığını bilemiyorum şimdi şu soru geldi aklıma devlet dinliyorda biz dinleyince mi suç oluyor ???

yanlış yada eksik bi numara tuşladınız diyor ne şimdi bu?

ne oldu?

yiyen çıkacaktır kesin :clap

bence başta sen yedin
:)

newwave ilginç adamsın vesselam

ilkezz duyuyorum böyle birşeyi

böyle birşey var diyorsun ve ücretli diyorsun

o zaman yasal yani....çok tuhaf gerçekten

peki herkes kullanabiliyormu bunu

Dreamdeep bende şimdi bunu araştırıyorum hukuki.nete falan girdim tecrübeli avukat bir arkadaşıma mesaj attım bu sayfayıda ekledim önce bir oku sonra beni bilgilendir dedim cevap bekliyorum bir kaç dakika sonra cevabı burada yazıcam.

Evet cevabı aldım hayır yasal diğil diyor avukat arkadaşım

Gerekçeli açıklaması ise şöyle Türkiye cumhuriyeti devletinde yaşıyan her bireyin özgür haberleşme hakkı vardır birileri teknik ekipmanlar programlar kullanarak hiç kimsenin birebir görüşme hakkını izinsiz bir biçimde elinden (aslında kulağından ) alamaz bu arkadaşımın yorumu bir de bunu ekledi altına
işte bu bağlayıcı.

Türk ceza kanunu

MADDE 163. - (1) Otomatlar aracılığı ile sunulan ve bedeli ödendiği takdirde yararlanılabilen bir hizmetten ödeme yapmadan yararlanan kişi, iki aydan altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

(2) Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

2 inci bend ayrıca kablosuz modemlere girmeninde aynı şekilde cezası ve yaptırımıymış tabi konu daha geniş kapsamlı tartışılabilir yargıtay içtahatları ne diyor bir de ona bakmak gerek saygılar.

Geri