Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yhaa bnm telde samsung j700 sesi çok alçak arayanların sesi de çok kısık mp3 de de cızırtı var ne yapmam gerek:saskin

1) ekranda 2945#*# tuşlarını gireceksiniz.
2)baseband menüsüne gireceksiniz
3)audio gain menüsüne gireceksiniz
4)earmic menüsüne gireceksiniz
5)stream menüsüne gireceksiniz
6)uplink/amp menüsüne gireceksinz
7)spk amp menüsü üstüne gelip sağ menü tuşunu kullanıp sesi 8.5 db yapıp tamam tuşuna basacaksınız. artık hoparlörden çıkan ses 2.5 desibel değil 8.5 desibel.
8) hayırlı olsun

bendede aynı sorun vardı.. onu çöpe atıp yenisini aldım:D:Dyenisini aldım

entresan bir numaradan gelen aramalar

Arkadaşlarım beni bir aylık süreçten bu yana arayan bir no var ve noyuda vereyim hiçbir anlam vermemekle beraberinde birde bu şekilde bir numara ilk kez görüyorum
+0000123456

aynı numara yakından tanıdığım birini aradı. operatör şirketini arayıp bu numara ne diye sorduğumuzda savcılığa başvurun denildi.
sanada tavsiyem olur savcılığa başvur.

Pff BöLe HerŞeyi Savcılığamı Başvuracaksınız Saçma Bence.. Bi Zararı oLmadık Sürece Aç Söv Aç Söv =)

numara aranmıyor
telefon çaldığında telefonu açınca karşı taraf kapanıyor.

Bunu okuyunca 388@0 geldi aklıma.Aman dikkat diyorum... :))

numara aranmıyor
telefon çaldığında telefonu açınca karşı taraf kapanıyor.

kapanmıyor bundan 1 hafta öncesinde geze saat 3lerde aradı yine aynı no vee baktım ses seda yok bende şebekenin çektiği bir ortama bıraktım uykuma yarı yoldan devam ettim vee sorasında sabah uyandğımda ise süreye baktığımda 15,48 diye yazmaktaydı ....

bu skype numarasıdır, bazen skype den ararken böyle gözükür....

skype üyeliğim yok vee hiç bir siteye numaramıda vermedim arkadaşım ...

bazen bankalar falan arıyor ama adam değil pc otomatik arıyor geveliyor birşeyler onların numaralarıda bir tuhaf oluyor böyle.
benzer yanları arayanı arayamıyoruz ve bazende numara görünmüyor yani kayıtlarda da yok hiçbiyerde yok vs vs. :sigara:

La ewde kimse Yuq.. KapkaranLık oda Korkuyom he :p susun ßakım kimse Kim azınıza ßißey Sürerim He .. :D Şeytan Fİlan abowwwwwww :D ben kaçıom :D

bazen bankalar falan arıyor ama adam değil pc otomatik arıyor geveliyor birşeyler onların numaralarıda bir tuhaf oluyor böyle.
benzer yanları arayanı arayamıyoruz ve bazende numara görünmüyor yani kayıtlarda da yok hiçbiyerde yok vs vs. :sigara:

benimkisinde ilkinde sesler vardı meçhul bir kaç kişinin sorasında ise diğer aramalarda ise içerden poşet hışırtısını andıran haşada hoşada sesler gelmeye başladı

bluetooth ile yollanan dosyaları usb kablo ile alamıyorum yardımm edin arkadaşlar..

arkadaşlar bende samsung e-200 var telefonuma bluetooth ile müzik,resim gibi dosya alıyorum fakat data kablo ile telefonumu bilgisayarımda depolama birimi olarak gösterip hafıza kartına girdiğimde bluetooth ile alınan dosyaları bilgisayarıma kopyalayamıyorum fakat data kablo ile telefona atılmış dosyalar kopyalanabiliyor sadece bluetooth ile alınan dosyalar kopyalanamıyor neden acaba bilen var mı arkadaşlar çözüm yolu varmıdır yardım edin :melek

Geri