paşam bende 6600 var telefonu kapatıp açtıgımda pın kodunun uzerınde sıstem hatası yazıyor telefon açıldıktan ssonra genel ayarlara gırmıyor uygulama kapandı gs yazıyor gırdıgım zaman genel ayarlara yardımcı olursanm sevinirim
kardeş bende N80 var tema gönderiyorm sıs uzantılı yüklenmesi desteklenmiyor diyor bunu nasıl cözebilirim
paşam bende 6600 var telefonu kapatıp açtıgımda pın kodunun uzerınde sıstem hatası yazıyor telefon açıldıktan ssonra genel ayarlara gırmıyor uygulama kapandı gs yazıyor gırdıgım zaman genel ayarlara yardımcı olursanm sevinirim
usta benim de bir sorum olcekti samsung e 250 ye oyun nerden bulabilirzi ve ya program bir yardımcı olurmusun sana zahmet
Ben w810i telefonumun telefon kodunu unuttum. Buradan yardımcı olabilirmisin tesekkürler
Selam Telefonum Nokia 3230 Kisa Zaman Once Format Attirdim Formattan Once Mp3 Leri Zil Sesi Ve Mesaj Sesi Olarak Kullanabiliyordum Simdi Kullanamiyorum Nedeni Nedir Ve Bir Program Onerirmisin Simdiden Tesekkur Edeerim Kardesim...
bLueX' Alıntı:sen söylede ?![]()
aragon47' Alıntı:ya sana bi şey dicem benim telefon nokia 6600 wideoları çalıştırmıyor nedenini biliyonmu arkadaşımın sonny ericcson onda çalışıyor samsung dada çalıştı peki benimkinde neden çalışmıyor bi yardımcı olsan
uzantıları 3 gp kardeşim olsa bendede olur neden olmuyor diom ben uzantıaynı yardım için saol1sc0rp!tX' Alıntı:Uzantıları farklı olabilir...
SOny Ericson da veya Samsung ta çalışan videoları pc inde Video Converter ile *3GP çevir..
ARdından telefonuna at..