Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
aragon47' Alıntı:
hedgehog sonu .sis uzantılı yüklerken yukardıda yazdığım hatayı weriyor

Arkadaşım almış olduğun bu hata mesajı
Kod:
series60skinssuport.sürüm 0.00
yanlış bilmiyorsam...

Tema desteği olmayan (7650,3650,3660,...gibi) telefonlar için olan bir program...

Yani Series 60 Skinsupport adlı bir program...

Deneme olarak farklı bir tema dosyası yükle istersen...

Aynı tema dosyasını deneme...

Eğer aynı hatayı alıyorsan telefonuna ilk olarak bir soft format at,sonra olmaz ise hard format at...

Kolay gelsin...

Saygılar...

format attım yine aynı hatayı weriyor ne yapacam yaw yokmu yardım edecek olan biri

siemens cf62 için usb kablo ile bilgisayara bağlamaya çalışıyorum galiba driver sorunu oluyor bi türlü bulamadım driverini yardımcı olursanız sevinirim
barış

Ne alacağımı şaşırım. Beyler bir fikir verin.

Selam beyler ve bayanlar. Bu aralar telefonu değiştiriyim diyorum ama ne alacağımı şaşırdım. İnternetten bir baktım üfff amma da telefon var piyasada. Şimdi ben en fazla 600 ytl olsun diyorum. İnternetten de baktığım ve beğendiğim 5 model var. Bunlar Samsung E830 Samsung D820 Nokia 5300 Nokia 6288 Nokia N72 Siz ne tavsiye edersiniz?

saydıklarının arasında n72 ama başka tavsiye istersen n73,6300 ve k790i bi araştır sen

Kardeş ben N72 kullanıyorum ve çok memnunum. 6288'le aynı özellikleri taşıyor. Bence görüntü olarak N72 daha güzel. Tabi son karar senin. Ya N72 al yada 6288 al derim. Nokia'dan şaşma.

arkadaşlar bendeki siemens a 65 çöktü bu telefonu tekrar çalıştırabilmek için programlar varmı hiç açılmıyor

benim 6630'umun kamerası calısmıyo .. özellik desteklenmiyo acaba bunu düzeltmek mümkün müdür :vur :vur

emegine sağlık

cep telefonunun ımeı numarasını nasıl değğiştirebilirim söyle bakayım

arkadaslar benim samsung pc studio wmp11 i engelli yapılacak bişiy varmı silip geri yüklemekten bıktım samsungun cd sini d600 un samsung cd sinde ole bi sorunla karşılaşmadım nedeni ne olabilir acep *

1- lütfen yardım edin bana.telefonum yurt dısından geldi telefon sim katları kabul etmiyo bunun için telciye gittim sim clock acılcak dedi bende dedim bana bir tek hackhell yardım eder ben sim clocku nasıl acabilirim ? program falan war mı?

2-telefonun dili ingilizce bu arada onu nasıl actırabilirim bi programı war mı ?

şimdiden cevaplarnız için tşk ederim :(

arkadaşlar eğer yurt dışından gelipde telefonunuz kapandıysa pasaportunuzun fotoğraflı ve vizesi olan tarafın fotokopisini çekip türk telekoma bağlı telsiz genel müdürlüğüne götürüp halldiyorsunuz ve hiç bir ücret ödemeden.Ancak pasoportunuzla tek telefon kaydettirebilirsiniz

100 Ytlye Cihazi Deistirip Kayitli Gibi Yapiolar Güvendiginiz Telefonculara Denetiniz

Ben Yurtdisinda Oturdugum icin ancak 2 Ay Türkiyede kalabiliyorum Bu Sebeple Kayit islemleri Zaten 1,5 Ay Sürüyor Ben Direk Telefoncuya Yaptirdim

XP'de otomatik tanıyor.

:durdurun XP ' de driver'a gerek kalmadan tanıtıyor :clap Win98 için driver lazım :vur

ceza xx' Alıntı:
1- lütfen yardım edin bana.telefonum yurt dısından geldi telefon sim katları kabul etmiyo bunun için telciye gittim sim clock acılcak dedi bende dedim bana bir tek hackhell yardım eder ben sim clocku nasıl acabilirim ? program falan war mı?

2-telefonun dili ingilizce bu arada onu nasıl actırabilirim bi programı war mı ?

şimdiden cevaplarnız için tşk ederim :(

Onun yapılması için Telefonun Beyin okuyucu soketleri lazım..

Şu an elimizde olmadıgından seni o TElefoncunun yanına gönderiyoruz =)

Geri