Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
paşam bende 6600 var telefonu kapatıp açtıgımda pın kodunun uzerınde sıstem hatası yazıyor telefon açıldıktan ssonra genel ayarlara gırmıyor uygulama kapandı gs yazıyor gırdıgım zaman genel ayarlara yardımcı olursanm sevinirim

kardeş bende N80 var tema gönderiyorm sıs uzantılı yüklenmesi desteklenmiyor diyor bunu nasıl cözebilirim

arkadaşım 2007 de türkiyeye girmiş telefonlarda gümrük ücreti kaltı tek yapman gereken 2007 yıl girişli pasaport ve tel.faturası ile birlikte turkcell abone merkezine gidip kayıt ettirmen beş kuruş da ödemiyorsun ...kendi tel.öyle kayıt ettirdim.

Gelelim Size =)

kardeş bende N80 var tema gönderiyorm sıs uzantılı yüklenmesi desteklenmiyor diyor bunu nasıl cözebilirim

S90 olması lazım n80 in s60 ı desteklemiyor olabilir. Kablo Bağlantısı yapıyorsan Nokia Phone Browser>C//( Telefon Hafızası )>İnstall bölümüne at temayı Telefonundaki Araçlar>Yönetici Bölümünden Kur... Birde Bunu Dene Bakalım...

paşam bende 6600 var telefonu kapatıp açtıgımda pın kodunun uzerınde sıstem hatası yazıyor telefon açıldıktan ssonra genel ayarlara gırmıyor uygulama kapandı gs yazıyor gırdıgım zaman genel ayarlara yardımcı olursanm sevinirim

Bazen Temalardan Kaynaklanan Sorunlar Bu Gibi Benzeri Durumlarla Karşılaştırıyor Temayı Değiştir Bir de öyle dene Olmazsa Bir Telefoncuya göster çözüm format derse *#7370# bas kendin at formatını Format atarken bataryanın yeterince dolu olmasına dikkat et telefon numaralarını ve önemli bilgilerini yedekle...

usta benim de bir sorum olcekti samsung e 250 ye oyun nerden bulabilirzi ve ya program bir yardımcı olurmusun sana zahmet

en kısa zamanda Foruma Eklerim Forumda Bulabilirsin..

Ben w810i telefonumun telefon kodunu unuttum. Buradan yardımcı olabilirmisin tesekkürler

Güvenlik Kodundan Bahsediyorsan Forumda Bu Konu İle ilgili bir paylaşım vardı imei numaran ile buluyorsun forumda arattır bulursun.

Selam Telefonum Nokia 3230 Kisa Zaman Once Format Attirdim Formattan Once Mp3 Leri Zil Sesi Ve Mesaj Sesi Olarak Kullanabiliyordum Simdi Kullanamiyorum Nedeni Nedir Ve Bir Program Onerirmisin Simdiden Tesekkur Edeerim Kardesim...

İçinden Bir Program Format da Gitmiş Sanırım Bunun İçin Bir Program Vardı Bulabilirsem Foruma Ekliycem.

Bu mesajlar Bayağı Olmuş Yazılalı Yardımcı Olmaya Çalıştım...

Saygılar.

bLueX' Alıntı:

Söyliyim..
Bunlar için Telefoncu da Telefon BEynini okuyan cihazlar var..
Onlarla değiştiriliyor...
MEsela benim 6600 kaçak oldugu için Kapanacaktı ve de TElefoncuya götürdüm değiştirdi IMEI numarayı..

arkadaşlar bütün cep telefonlarına imei yazan flas programlar var onlarla belirli bi ücret karsılıgı eski kayıtlı ama kullanılmayan cihazların imei lerini telefonlarınıza yazıyolar..ve kapanan telefonunuzu hiçbir sorunsuz kullanmaya dewam ediyorsunuz...

ben türkiyeye gittigim de harcini ödedigim halde telefonum kapandi ve ankaraya sikayatte bulunarak actirdim geri acildi imei gelince türkiyede yok yoktur senin telefonun kapandiysa tabii tanidiklar yapar gidiyorsun adama bir kac kurus vercen mesela telefonun n70 kitlendi adam gidip 3310 yada herhangi bir tl imei sana kayit ediyor ve senin telefonun baska tel imei siyle sebeke cekiyor

yaw bende simens c65 var üç kere yanlış girdim güvenlik kodumu tel kitli dio kapaıp açıom sora çalısıo

kardeş mrb ben motorola v3 ün zil seçimini yapamaktadayım yani yüksek zil sesi diorum ordan menü yapıp girmem gerkirken zils esi mesaj bildirim sesi hatırlatma sesi felan gelmio nasıl çözeceğiz yardımcı olurmusun

arkadaşlar benim telefon kapandı nasıl imei kopyalaması yaptırıcam
bir program adresi yada yardım edebilecek birisi varmı?

benim tel nokia 6260 sürekli telefonunuz kanıp açılacaktır diyor.Format attım ve attırdım ama hala aynı sorun devam ediyor.Tşkler

arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin!! motorola v3 telefonum var. ama bilgisayarıma bağlayamıyorum. aldığım yerden motorola phone tools diye bir CD aldım, programı yükledim ama bikgisayarım hala tanımıyo bağladığımda... napabilirim?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

HAfıza KArtını kullanarak Telefonuna bir şeyler atmayı dene..
Aynı sorun D900 de olmuştu bende..Anca HAfıza Kartını Kullanarak yapabildim

arkadaşlar samsung x200 var telefon kilidini kullanmak istiyorum ama daha önceki kullanıcı kendine göre diğişmiş kilit şifresini nasıl bulabilirim yardım bekliyorum

ya sana bi şey dicem benim telefon nokia 6600 wideoları çalıştırmıyor nedenini biliyonmu arkadaşımın sonny ericcson onda çalışıyor samsung dada çalıştı peki benimkinde neden çalışmıyor bi yardımcı olsan

PHILIPS 960 Software !!!

Selam arkadaşlar bana Philips 960 cep telefonunun bilgisayar bağlantısı için driver ı lazım. yardımcı olursanız :vur

Öyle cins bir marka istedin ki Bulmak çok zor olucak =)

aragon47' Alıntı:
ya sana bi şey dicem benim telefon nokia 6600 wideoları çalıştırmıyor nedenini biliyonmu arkadaşımın sonny ericcson onda çalışıyor samsung dada çalıştı peki benimkinde neden çalışmıyor bi yardımcı olsan

Uzantıları farklı olabilir...

SOny Ericson da veya Samsung ta çalışan videoları pc inde Video Converter ile *3GP çevir..
ARdından telefonuna at..

1sc0rp!tX' Alıntı:
Uzantıları farklı olabilir...

SOny Ericson da veya Samsung ta çalışan videoları pc inde Video Converter ile *3GP çevir..
ARdından telefonuna at..
uzantıları 3 gp kardeşim olsa bendede olur neden olmuyor diom ben uzantıaynı yardım için saol

Geri