Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaslar bende de e900 war ama Allahın belası telefona bellek kartini takıyorum bellek karti takildi dio ama menüden bellek kartini tiklayinca tanimsiz bellek bellek karti format atilsin mi dio EVET diorum basarısız dio Sonra Samsung PC Studio ya telefonu eslestirince baktıgımda bellek kartinin kullanimda oldugu yazio annamadım gitti bana yardım edin nolurrr
KISACASI TELEFONDA HAFIZA KARTI CALISIR GİBİ GÖRÜNÜO AMA CALISMIO(baska telefonda calısıo bellek kartim) :s:s yardımlarınızı bekliorum

arkadaslarr bende sonyericsson w550i vaar. internet ayarlarını nasıl yapıcam bılen varmı :(

Arkadaslar 20 tane istek birikmis, cozum onerisi bekleyen insan, lutfen birileri cevap sahibiyse yazinlar.. simdiden tesekkurler.

Arkadaslar aranizda Simens S75 fomat codunu bilen varmi?

bunun türkçesi deilde sadece ingilizcesi indirilio nese genede saol tşkkrler

numetsyam' Alıntı:
benim 6600 var mesaj gönderirken 70 karekteri geçtiğinde 2 bölümde gönderiyo bunun sonucunda bol bol kontür gidiyo ne yapmam gerekir bir yardımcı olursunız sevinirim

Türkçe karakter kullanma. Yada tam hatırlamıyorum baya uzun zaman oldu ama mesajlar-->ayarlar kısmından tr. dili seçiyorsun düzeliyor.

SELAM YA BENİM NOKİA E50 TLF VAR BAZI SİS.60 UYGULAMALARINI DESTEKLEMİYOR YAZIYOR S60.SymbianOS.Cracked UZANTILI DOSYALARI DESTEKLEMİYOR ACABA NEDEN

mendo68' Alıntı:
lem mademki sorun istiyosn al sana bi kaç tane sorun
baştan soliim ben tel.nokia 3650
1.sorun;
benim tel.in titreşiminde bi zayıflama war
eskiden daha bi fazla titriodu şimdi daha bi az
tel.i kapatıp açdtığım zmn yine belli bi süre eskisi gibi gür titrio
ama bi süre sonra zayıflıo

2.sorun;
benim tel.de bazı zmnlar programların hepsi sapıtıo
menü:
sistem hatası
şeklinde bi sorun çıkıo
tel.i kapatıp açtığım zmn yine düzelio
(format at deme hiç uraşamam)

3 sorun;
tel.de bazı fotolar(özelliklede 800 x 600 çözünürlüğündekiler)ı 2 defa yakınlaştırabiliorm
3.defa zoom yapmak istediğim zmn "hafıza dolu lütfen verilerden bazılarını silin"şeklinde bi sorunla karşılaşıorm
tel.i kapatıp açtığım zmn yine düzelio

4.sorun ;
bazı oyunları,programları,antivirüsleri benim tel açmıo
aynı programlar,oyunlar,antivirüsler 6600 yada 7610 gibi daha üst modellerde açılıo
bu sorunumunda neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum

5.sorum ;
bu bi soru
bazı ark.lara bluetooth'la programlar atıorm
6600 yada 3650 gibi eski tip tel.lerde açılan programlar 7610 gibi tel.lerde açılmıo
giriosn programa atıo
örneğin geçende başıma gelen olay
ben ark.a camerafx'i atıorm
crackını hallediorm
herşeyi tastamam
ama prgramı açtığım zmn girio ve anında çıkıo
bu da neden oluo

gördüğün gibi bunlar sadece başıma gelen bir takım olaylar
daha bunun dewamı war
ama daha ilk sorunda forumun ağzına sıçmiim die dewam etmiim

sakın bana "tel.ine format at geçer"deme
128 mb mmc kart kullanıorm
bi daha onlarla uğraşamam şu öss zmnında
yazın başıma geldi
2 hafta boyunca sırf uğraştım
tam istediğim gibide olmadı

hadi kolay gelsin w133 kardeşim

BABA FORMAT ATAMAM DİYORSUN MADEMDE USENİYOSUN TELEFONU HEMEN SAT ALMALARI ICIN USTUNE PARA BİLE VERSEN YERİDİR

3650 nin resim boyut kapasitesi düsük bide işlemcisi 104 mhz boyle bi telin bu kadar naneyi yemesi dogaldır

clever84' Alıntı:
Türkçe karakter kullanma. Yada tam hatırlamıyorum baya uzun zaman oldu ama mesajlar-->ayarlar kısmından tr. dili seçiyorsun düzeliyor.

dostum ayarlar /telefon /ayarları /dil /yazma dili yazma dilini ingilizce yap unutma sadece yazma dilini
:biggrin :hhcool

uzun zamandır girmiyorum nete teşekkürüm gecikti özür dilerim bu arada telefonumu değiştirdim :) antep te olsaydım gelip tanışmayı isterdim ama mersinde yaşıyorum

ya arkadaşlar siteye yeni üye oldm ve telefonumla ilgili bi sorunumun oldğnu belrtmek isterm...lanet bi tel.aldım samsung x660...o kdr saçma bi tel.ki
tek seferde sadece 2 dk ses kaydı yapıo...video çekimlerini kafasına göre kesio...ses kaydı yapılan müzikler zil sesi olarak kullanılmıo...güya kızılötesi var ama resim,müzik,video alıp göndermio,sadece kartvizit alıp gönderio...bide bu kızılötesipcye bağlanmıo...nası yapcam...

ya nolur yardm edin artk tutup fırlatcam telefonu o olcak yani...resim mp3 müzik istiyorum bben yaa :(((((

ya nolur ...bıktım....tutup fırlatcam telefonu o olcak yani...daraldım ya...resim mp3muzik
istiyorum benn..

Proqram Zaten Sana Soracaktır Wersiyonu Yeniden Yüklemek İstiyormusunuz Die..

Sorun CözüLdüqüne Göre Konu KiLitLenebiLir..

m.şeytanı Kızılötesi ile büyük Boyutlu Müzikler Gönderemezsin...

Selam Telefonum Nokia 3230 Kisa Zaman Once Format Attirdim Formattan Once Mp3 Leri Zil Sesi Ve Mesaj Sesi Olarak Kullanabiliyordum Simdi Kullanamiyorum Nedeni Nedir Ve Bir Program Onerirmisin Simdiden Tesekkur Edeerim Kardesim...

benim telefon bluetooth islemi gerceklestirilemiyor diye bi hata veryor acaba bu sorunu giderebilirmiyiz ben biraz arastırdım gerçi bluetooth entegrsi kaymıs gibi bisiler dediler

Ben w810i telefonumun telefon kodunu unuttum. Buradan yardımcı olabilirmisin tesekkürler

kısaca anlaşılan şu......................cihazın imei nosu üzerinde yazan fatura bedelinin 10% + 20 ytl bandrol ücreti ödeyip üzerimize alıyoruz kayıdını + TR yazılım ve simlock için servis ücreti

usta benim de bir sorum olcekti samsung e 250 ye oyun nerden bulabilirzi ve ya program bir yardımcı olurmusun sana zahmet

ya benim telefonumdaki çalışan oyunlar jar değilde jad modunda. ben ne yapmalıyım nolur birisi akıl versin.

Geri