BJK 0-2 FB [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar tebrik ediyorum .

siz oynadınız biz kazandık ..

yalnız hakemi hiç beğenmedim

Sorması Ayip M.DenizLi dememişmi kimseye $u ALex'i bi kişi tutsun markaj fLn.. Adam Fener'in en tehLikeLi ismi.. ELini koLunu saLLaya saLLaya top oynadı.. 2. GoLde İ.Köybaşı Hatıra fotoğrafı çektiriyodu heraLde..

Oynamayı bile haketmedikleri kupayı aladılar. Beşiktaşım güzel top oynadı hepsine helal olsun. Taraftarımızda sayısı az olmasına ragmen rakipten daha cok bagırdılar onlarında yüregine sağlık.

Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takımın kupayı kazanmasını tebrik etmek isterdim ama midem ve bunyem kaldırmıyo.Kimse kusura bakmasın.

Ernst Harika Bir Performans SergiLedi Maç Boyunca Her Yerdeydi.
Bobo Yine BekLeniLeni Veremedi Aşırı Top Kaybetti Bu Adamın AkLı HaLa Yunanistan'da.
HoLosko Oyuna Girdikten Sonra Çok ÇabaLadı...ELinden GeLeni Yaptı ama oLmadı, HeLaL oLsun.
GençLerden Erhan ve İsmaiL ÖzeLLikLe İso Çok SağLamdı.
Nihat'ı Göremedim BiLe TopLa Çoğu Zaman BuLuşmasına Rağmen Bir TürLü EtkiLi oLamadı..
Maçta Beni En Çok HeyecanLandıran İsim Rüştü oLdu [Dengesiz] :)
Sivok Allah BeLanı Versin.
Arada oLur BöyLe MoraL Bozmamak Lazım, HayırLı oLsun Fenerbahçe'Li ArkadaşLara.

Oynamayı bile haketmedikleri kupayı aladılar. Beşiktaşım güzel top oynadı hepsine helal olsun. Taraftarımızda sayısı az olmasına ragmen rakipten daha cok bagırdılar onlarında yüregine sağlık.

Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takımın kupayı kazanmasını tebrik etmek isterdim ama midem ve bunyem kaldırmıyo.Kimse kusura bakmasın.

Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takım derken :saskin

χ∂αηтє23χ;4518617' Alıntı:
Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takım derken :saskin

Sene 1982 fenerbahçe hem lig hem kupa şampiyonu olup cumhurbaskanlıgı kupasını (şimdiki adıyla super kupa) maç oynamadan takim elbilserle federasyondan alması. Sene 2009 lig şampiyonu ve kupa sampiyonu besiktas olup fenerle maça cıkması :goz:

Neden tebrik edicez ?
İyi oynayarak mı kazandın.
Sadece tebrik edilmesi gereken biri varsa.
Yunus Yıldırım,MHK dir.

~ ƒire ßuŁŁ ~;4518633' Alıntı:
Hakettik veya hakketmedik birşey görüldükü sizde bu kupada oynamayı hakmeiyormuşsunuz.Son gülen iyi gülermiş =) 2-0 bi tbrk etmek zormu?

Ortamı Germeye Gerek Yok Sonucta Gecen Sezonu 2 Kupayla Tamamladık Buda BIzım O Kupada

oynamayı hakkettıgımızı gosterıyo.. Tebrıgınızıde ettık ortamı fazla germeyın istersenız

Sene 1982 fenerbahçe hem lig hem kupa şampiyonu olup cumhurbaskanlıgı kupasını (şimdiki adıyla super kupa) maç oynamadan takim elbilserle federasyondan alması. Sene 2009 lig şampiyonu ve kupa sampiyonu besiktas olup fenerle maça cıkması :goz:

bu tamamen sezon başında beLirLenen kuraLLara bağLı bişidir dostum yani anLık kararLa yada kayırmayLa oLmaz..

geçmiş olsun olur böyle ufak tefek kazalar.... her maçtan ders çıkarılması lazım.... güzel oyun oynadınız tebrik ederim..... yalnız maçın hakemini hiç beğenmedim kendi sahada aklı başka yerdeydi galiba.....

bilmiyorum farkında mısın ama kurallar her sene değişiyor

sezon öncesi yapılan bir maçtı 2 takımda gayet güzel oynadı ve fenerbahçe kupayı aldı

beşiktaş iyi yolda buna eminim

kötü oynayıp kazanılan bir süper kupadan tercihim iyi oynayıp kaybetmemiz

abartmaya gerek yok

Bizi tebrik eden Bjklı ve Gslı arkadaşlara Teşekkür ediyorum=)Centilmenlik budur

Bizi tebrik etmeyen ama sesiniz çıkarmayan arkadaşlarından canı sağolsun =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri