Sorması Ayip M.DenizLi dememişmi kimseye $u ALex'i bi kişi tutsun markaj fLn.. Adam Fener'in en tehLikeLi ismi.. ELini koLunu saLLaya saLLaya top oynadı.. 2. GoLde İ.Köybaşı Hatıra fotoğrafı çektiriyodu heraLde..
SĦARK;4518495' Alıntı:Penaltıdan Önceki Pozisyonda Bilica Basketbol Oynamış Resmen :durdurun
Sanırım Aziz Başkan Yine Devrede :durdurun
Oynamayı bile haketmedikleri kupayı aladılar. Beşiktaşım güzel top oynadı hepsine helal olsun. Taraftarımızda sayısı az olmasına ragmen rakipten daha cok bagırdılar onlarında yüregine sağlık.
Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takımın kupayı kazanmasını tebrik etmek isterdim ama midem ve bunyem kaldırmıyo.Kimse kusura bakmasın.
χ∂αηтє23χ;4518617' Alıntı:Ne varki maça çıkmayı bile haketmemiş bir takım derken :saskin
~ ƒire ßuŁŁ ~;4518633' Alıntı:Hakettik veya hakketmedik birşey görüldükü sizde bu kupada oynamayı hakmeiyormuşsunuz.Son gülen iyi gülermiş =) 2-0 bi tbrk etmek zormu?
Sene 1982 fenerbahçe hem lig hem kupa şampiyonu olup cumhurbaskanlıgı kupasını (şimdiki adıyla super kupa) maç oynamadan takim elbilserle federasyondan alması. Sene 2009 lig şampiyonu ve kupa sampiyonu besiktas olup fenerle maça cıkması :goz:
bu tamamen sezon başında beLirLenen kuraLLara bağLı bişidir dostum yani anLık kararLa yada kayırmayLa oLmaz..
işte bende onu diyorum ozaman oyleydide şimdi niye boyle.
Sene 1982 fenerbahçe hem lig hem kupa şampiyonu olup cumhurbaskanlıgı kupasını (şimdiki adıyla super kupa) maç oynamadan takim elbilserle federasyondan alması. Sene 2009 lig şampiyonu ve kupa sampiyonu besiktas olup fenerle maça cıkması :goz: