BJK 0-2 FB [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç BaşLamadan Kapattırmayın Konuyu...

2 Dk. Sakin Duramıyormusunuz, EzeLi Rekabet GüzeL, BirbirLerinize TakıLmakta GüzeL Ama Herşeyin Dozu Ayarı Var, Hakaret Ayrı, TakıLmak, ŞakaLaşmak Ayrı OLayLar...

Bu FutboLda Yenmekte Var YeniLmekte, Zaten TSL'De Her Sene Biri Şampiyon OLuyor Biraz Sakin OLaLım, Rakibe SaygıLı OLaLım Ki OnLarında Bize Saygısı OLsun...

Konuyu BaLtaLamadan Devam, Ceza ALınmasını İstemiyoruz...

KeyifLi ForumLar...

Takm ruhu içinde yaşıyan takımına destek için takımı tutan konuyu başka yerlere saptırmıyan takımının arkasında duran tek taraftarı Beşiktaş taraftarı olarak gördüm şu ana kadar Diğrelerinden gördüğüm tek şey düşmanlık futbol adına tek kelime yok.

Şuanda Ewden Çıkıyorum.. ßiLetim İç Ceßimde Ve ßiLiyorum Ki Onunda Kendıne ÖzeL ßi Hatırası oLucak.. Şimdiden O Kupayı aLdıqımızı GöreßıLıyorum..Allah YoLumuzu Açık Etsın..

ßAŞARILAR ßEŞİKTAŞIM..!!

haydaa ben 10 dakika önce attığım post'umda herhangi bi aykırı içerik göremedim.. ? herneyse benim modum işini bilir.. söylemiştim ama yine yineliyorum.. sağlam oynayak alsın kupayı..

Öyle yada böyle o kupa bizim müzemize gidecek..!!!

edit:

İlk 11'imiz

Rüştü Reçber
Erhan
Sivok
Matteo Ferrari
İsmail Köybaşı
Michael Fink
Fabian Ernst
Rodrigo Tello
Yusuf Şimşek
Bobo
Mert Nobre

Şansa Bakın Ya Nasıl Direkten Dondu Top

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gidip Bizim Pozisyondakı penaltıyı Vermıyo Onların Pozısyona Hemen Calıyo.

Yıne Satın Almıslar Sanırım Hakemı

Penaltıdan Önceki Pozisyonda Bilica Basketbol Oynamış Resmen :durdurun
Sanırım Aziz Başkan Yine Devrede :durdurun

üzülmeyin arkadaşlar beşiktaş güzel yolda. taş gibi oynadık gerçi ben bunları yazarken 2. gol de yedik ama olsun..

Ben bu başlığı görmemişim ya bilseydim buraya yazardım. Maçı aldılar ama hakkı bizimdi.

size geçmiş olsun , bize de hayırlı olsun =)

kendi adıma bende takımı beğendim.maçın düdüğü ise herzamanki gibi

maç hakkında şunu söyLemeLiyim bjk'nin skorer bir oyuncuya ihtiyacı var..
konuyu gerici mesajLar yazmamanızı rica ederim..
iyi forumLar,iyi geceLer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri