BJK 0-2 FB [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SoηєR!uм;4519301' Alıntı:

:D:D

Harikasınız beyLer devam . . .​

Soner Kendi ßöLümüne YoL aL..!! Amacın Dıkkat Çekmek Mı Nerden Kısmını FeLanda Deqiştirmişsin.. 4-2 Lik Maç Sonu Hiç ßiriniz Yoktunuz.. Hayırdır Toprak aLtından Çıkış işLemini Yapmıssınız.. (=

MozoLe Miяach;4519307' Alıntı:
Soner Kendi ßöLümüne YoL aL..!! Amacın Dıkkat Çekmek Mı Nerden Kısmı FeLanda Deqiştirmişsin.. 4-2 Lik Maç Sonu Hiç ßiriniz Yoktunuz.. Hayırdır Toprak aLtından Çıkış işLemini Yapmıssınız.. (=

4-2 den Sonra Ben Tebrık Etmedimmi Dai Seni ?
Ayıp Ediyon Şimdi (=​

Soner Kendi ßöLümüne Geçermısın ?? YanLış Yapıyorsun..ßende ßi YanLış Yapmadan Git İstersen..

Soner Lütfen Fb böLümüne yaz tatsızLık cıkmasın !

Zaten Canınız Sıkkın . . .
İyi Geceler beyLer.
Dünyanın Sonu DeğiL​

Koyduğum Resim Tahrik Ediciymiş [Forumda Arasam Abartısız 100 Tane Bulurum Aynı Resimden]
Kulladığım Avatar Tahrik Ediciymiş [Geçen Fenerli Bir Taraftar Galatasarayın Formasını Milka İneğine Giydirmiş Avatarında Kullanıyordu]
Attığım Mesajlar Tahrik Ediciymiş [Beni Tahrik Etmeseler Bende Atmam Üstüme Gelindiki Cevabını Verdim]

Suçlu Yine Ben Oldum Sağolun Biz Yöneticiyiz Sabırlı Olmamız Lazım Anamızı Bacımızı Sövseler Cevap Veremeyiz Doğru Çünkü Biz Yöneticiyiz İnsan Değiliz..

Hüseyin Haklısın Dai Kusura Bakma Özür Dilerim ;)

Forumda Ne Kadar FenerbahçeLi Varmış?
Hiç Haberimiz Yoktu...
Bir Bakımdan İyi oLdu Bu MağLubiyet Kimin Hangi Renk oLduğunu Öğrendik.
İyi Gün TaraftarLarı :hhmanD

SĦARK;4519335' Alıntı:
Koyduğum Resim Tahrik Ediciymiş [Forumda Arasam Abartısız 100 Tane Bulurum Aynı Resimden]
Kulladığım Avatar Tahrik Ediciymiş [Geçen Fenerli Bir Taraftar Galatasarayın Formasını Milka İneğine Giydirmiş Avatarında Kullanıyordu]
Attığım Mesajlar Tahrik Ediciymiş [Beni Tahrik Etmeseler Bende Atmam Üstüme Gelindiki Cevabını Verdim]

Suçlu Yine Ben Oldum Sağolun Biz Yöneticiyiz Sabırlı Olmamız Lazım Anamızı Bacımızı Sövseler Cevap Veremeyiz Doğru Çünkü Biz Yöneticiyiz İnsan Değiliz..

Hüseyin Haklısın Dai Kusura Bakma Özür Dilerim ;)

Dai bende bazen öLe duruma geLiorm ki. . .
Nerdeyse sövesim geLiyor.Ama mecburen yazamıyorum.Sende yöneticiysen
bunLara dikkat etmen gerekiyor! Sen de o MiLka ineğini gördüğünde biLdir gerekLi
yerLere haLLetsinLer.Benim yetkim oLdugu kadar seninde yetkin war.Bütün forumun awatarLarını kontroL edemem.ayrıca o durumLa bu bir değiL direk inadına sırf bana inat oLsun diye yapıyorsun bu hareketi!

Şimdi söyLe düşün 1001 fenerLi bir Mod.Gidip 8-0 bir awatar koysa ona yakısırmı!

Biraz sakin oLve mantıkLı düşünmeye çaLış :goz:

İyi GeceLer. . .

SĦARK;4519346' Alıntı:
Al İşte Cevap Verince Suçlu Ben Olacağım Şimdi Buna Ne Denir ?

Shark bende seviyorum seni, karışma boşver bak dalgana :)

Dai bende bazen öLe duruma geLiorm ki. . .
Nerdeyse sövesim geLiyor.Ama mecburen yazamıyorum.Sende yöneticiysen
bunLara dikkat etmen gerekiyor! Sen de o MiLka ineğini gördüğünde biLdir gerekLi
yerLere haLLetsinLer.Benim yetkim oLdugu kadar seninde yetkin war.Bütün forumun awatarLarını kontroL edemem.ayrıca o durumLa bu bir değiL direk inadına sırf bana inat oLsun diye yapıyorsun bu hareketi!

Şimdi söyLe düşün 1001 fenerLi bir Mod.Gidip 8-0 bir awatar koysa ona yakısırmı!

Biraz sakin oLve mantıkLı düşünmeye çaLış :goz:

İyi GeceLer. . .

İnsanlar Arasında Fark Vardır 1001 Sakin Kalmasını Çok İyi Yapabilir Aynı Şeyleri Benimde Yapacağımın Bir Garantisi Yok
Sonuçta Karakter Yapısı Her İnsan Biyerde Patlar Neyse Uzatmıyacam Haklısın Bayağı Abarttım..

SoηєR!uм;4519350' Alıntı:

Bişi Deme . . .​

SoηєR!uм Hayrola Muhabbete Dahil Oldun Bişey Mi Var Arkadaşım ?

Shark bende seviyorum seni, karışma boşver bak dalgana :)

Beni Sevmiyen Ölsün Dai :D

Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim​

edit: Öküz Altında buzağı arandığından kendim tarafından editlenmiştir. herkese iyi forumlar.

Ne anladınız ki?...

3kupadan biri :goz:

Ya abicim işinize bakın. gidin kendi bölümünüzde yazın. öküz altında da buzağı aramayın. ben fb bölümüne ne maç öncesi ne maç sonrası hiç bi şekilde yorum yapmıyorum. ama görüyorum ki bizden daha çok takip ediyosunuz Beşiktaş bölümünü.

editliyorum mesajımı. alıngan insanlar.

Yunus Yıldırım karşılaşmada verdiği kritik kararlarla sezon öncesi tam hazır görünmedi. Oyun alanının içinde rahatlıkla verdiği faullerin benzerlerini ceza alanı önü ve içinde olduğunda devam kararı vererek istikrarsız görüntü sergiledi. Oyunun hemen başında Bilica’nın, Yusuf’u koluyla arkadan itmesi penaltı ve bariz gol şansını engellemeden kırmızı kart olmalıydı. Kazım’ın kayarak Erhan’dan kaptığı topa faul vermesi Fenerbahçe’nin önemli bir akınını önledi. Ceza alanı içindeki Volkan-Bobo mücadelesi sonrası devam kararı doğruydu. Ceza alanı önünde Fink’in arkadan Güiza’ya yaptığı şiddetli şarj sonrası faul vermeli ve sarı kartını göstermeliydi. Bu pozisyonda bariz gol şansı da tartışılır. İkinci devre Nihat’ın kullandığı serbest vuruşta kaleye doğru giden top kolları açık olarak havaya sıçrayan Bilica’nın elinden döndü. Penaltı vermeli, Bilica’ya ikinci sarıdan kırmızı kart çıkarmalıydı. Alex’in serbest vuruşunda Sivok’un kolundan dönen toptaki penaltı kararı ve sarı kart uygulaması doğruydu. Ancak bunun benzerini Fenerbahçe aleyhine veremedi. Faul ve kartlarındaki çelişkili kararlarıyla oyuncular üzerinde otoritesini kuramayarak başarısız bir yönetim sergiledi

kaynak

Tekrar Hayırlı olsun

Mustafa Denizli’ye 2 soru!

ÖNCELİKLE anlam veremediğim bir konuyla başlamak istiyorum. Mustafa Denizli, Nobre’yi tek forvet oynatıyor. Holosko gibi hızlı, süratli, skoru değiştirebilecek bir adam varken Yusuf ve Bobo kanatlarda oynuyor... Holosko sakatlığı yoksa kenarda oturtulur mu?

İKİNCİ bir sorum daha var.. Nihat hazır değil.. İkinci yarıda 45 dakika oynadı ve hiçbir üretkenlik sağlayamadı. Öyleyse kenarda Holosko dururken Nihat nasıl 2. yarının başında oyuna girer? Bu iki sorunun yanıtını gerçekten merak ediyorum...

BEŞİKTAŞ’IN neden kaybettiğine gelelim... Bir kere bu takımda yıldız oyuncu yok. Takım oyunu oynuyorlar ama skoru direkt değiştirecek yıldız nerede? Kendini gökteki yıldız gibi sananlar olabilir. Ama bu takımın en önemli sorunu bu.

YENİ gelenlere bakıyorum... Olumlu bir kelime edecek adam göremedim. Hiçbiri oyun kuramıyor. Erhan, Ferrari, Fink, İsmail öyle ahım şahım, kaliteli isimler değil. İsmail genç ve fena bir adam gibi de gözükmüyor.

ANCAK Beşiktaş o kadar transfere rağmen yenilerden katkı sağlayan yok. Eski oyuncuları ile devam ediyor Beşiktaş. Peki bu nasıl iş? Ferrari ile Sivok defansın göbeğinde oynarsa Beşiktaş’ın canı çok yanar. Mustafa hoca bu sıkıntılara bir çözüm bulmalı.. Yeni adam mı deneyecek, transfer mi yapacak bilemiyorum ama bu krizi çözsün.

F.BAHÇE için söylenecek çok şey var. Bir kere Daum geldikten sonra daha mücadeleci bir kimliğe bürünmüşler. Basıyor ve rakibi döndürmüyorlar. Fizik olarak henüz çok iyi değiller. Ama Beşiktaş’ın tersine birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

DOS Santos çok abartılmış. Söylendiği, anlatıldığı kadar büyük oyuncu gibi gözükmedi.. Ben maçın genelinde dikkatle izledim ama çok da oyunda göremedim. Sol ayağı fena değil ama Alex ile birlikte koşmayan bir oyuncuyu F.Bahçe kaldıramaz.

AKSİNE ben Cristian’ı beğendim. O daha iyi oyuncu. Güiza, Alex, Emre çok iyi oynadılar. Emre yine mükemmeldi. Sezona çok iyi hazırlanmış. Alex son yarım saat çok iyiydi. Beşiktaş defansı açık verince Alex etkin oldu.. Güiza çok iyi mücadele etti.

YALNIZ bu F.Bahçe’nin daha iyi organize olması lazım. Beraber gidiş ve gelişlerde sorun yaşıyorlar.. Toplu hücumlarda açık veriyorlar. Beşiktaş bunu kullanamadı çünkü hızlı adam yoktu. Daum yatsın kalksın dua etsin.. Denizli, hızlı adamları sahaya koymadı.. Ağır adamlarla oynayınca F.Bahçe’nin ekmeğine yağ sürdü...

PENALTI tartışılabilir. Ancak maçın gidişatı golü atanın kazanacağını gösteriyordu ve öyle de oldu. İki takım da fizik olarak iyi değiller. Lige bir haftalık süre var. Olimpiyat Stadı’ndaki sıcak bunda etkendi ama özellikle maçtan çıkan yorum şudur:

BU final takımlar için son prova ve ideal kadronla çıkman gerekir.. Beşiktaş’ın ideal kadrosu dünkü 11’i olamaz. Beşiktaş takımı henüz sezona intibak edememiş... Yeniler üst düzey kalitede değil ve işleri çok zor...

SON olarak dikkat çekmek istediğim konular var.

1 İki takım da hazır değil. Ve önemli sıkıntıları var. Bunları hemen çözmeli..

2 F.Bahçe defansif anlamda sorunlu.

3 Beşiktaş’ta yeniler takıma katkı sağlayacak kapasitede değil.

4 Mustafa Denizli, Beşiktaş’ı arkada çok bekletmemeli.. Niye kontratak oynatır anlam veremiyorum...

5 Ne F.Bahçe, ne de Beşiktaş’ın sahaya yayılışları çok da doğru değil.. Ancak ilerleyen haftalarda bu takımlar sıkıntıları giderme şanslarına sahipler.. Takımların zamana ihtiyaçları var. Bakalım açıklar ne zaman kapatılacak?

Sergen Yalçın

Metin TokaT'ın tüm yorumlarının altına imzanı atar mısın?

Buradan :goz:

ѕσηυη¢υ;4519570' Alıntı:
Metin TokaT'ın tüm yorumlarının altına imzanı atar mısın?

Buradan :goz:

Yorumu Metin Tokat yapmış yapmamış önemli değil önemli olan Herkesin gördüğü pozisyonlar. istersen bu pozisyonların analizlerini yapan 50 kaynak göstereyim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri