Shark seni sevdiğimi sölemişmiydim dai :durdurun
Beni Sevmiyen Ölsün :durdurun
Shark seni sevdiğimi sölemişmiydim dai :durdurun
SoηєR!uм;4519301' Alıntı:
Harikasınız beyLer devam . . .
MozoLe Miяach;4519307' Alıntı:Soner Kendi ßöLümüne YoL aL..!! Amacın Dıkkat Çekmek Mı Nerden Kısmı FeLanda Deqiştirmişsin.. 4-2 Lik Maç Sonu Hiç ßiriniz Yoktunuz.. Hayırdır Toprak aLtından Çıkış işLemini Yapmıssınız.. (=
SĦARK;4519335' Alıntı:Koyduğum Resim Tahrik Ediciymiş [Forumda Arasam Abartısız 100 Tane Bulurum Aynı Resimden]
Kulladığım Avatar Tahrik Ediciymiş [Geçen Fenerli Bir Taraftar Galatasarayın Formasını Milka İneğine Giydirmiş Avatarında Kullanıyordu]
Attığım Mesajlar Tahrik Ediciymiş [Beni Tahrik Etmeseler Bende Atmam Üstüme Gelindiki Cevabını Verdim]
Suçlu Yine Ben Oldum Sağolun Biz Yöneticiyiz Sabırlı Olmamız Lazım Anamızı Bacımızı Sövseler Cevap Veremeyiz Doğru Çünkü Biz Yöneticiyiz İnsan Değiliz..
Hüseyin Haklısın Dai Kusura Bakma Özür Dilerim
SĦARK;4519346' Alıntı:Al İşte Cevap Verince Suçlu Ben Olacağım Şimdi Buna Ne Denir ?
Dai bende bazen öLe duruma geLiorm ki. . .
Nerdeyse sövesim geLiyor.Ama mecburen yazamıyorum.Sende yöneticiysen
bunLara dikkat etmen gerekiyor! Sen de o MiLka ineğini gördüğünde biLdir gerekLi
yerLere haLLetsinLer.Benim yetkim oLdugu kadar seninde yetkin war.Bütün forumun awatarLarını kontroL edemem.ayrıca o durumLa bu bir değiL direk inadına sırf bana inat oLsun diye yapıyorsun bu hareketi!
Şimdi söyLe düşün 1001 fenerLi bir Mod.Gidip 8-0 bir awatar koysa ona yakısırmı!
Biraz sakin oLve mantıkLı düşünmeye çaLış :goz:
İyi GeceLer. . .
SoηєR!uм;4519350' Alıntı:
Bişi Deme . . .
Shark bende seviyorum seni, karışma boşver bak dalgana
Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim
3' ün 1'i hayırlı olsun
ѕσηυη¢υ;4519570' Alıntı: