BJK 0-2 FB [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyir zevki 0 olan bir maçtı. kazandığımız için mutluyum tabikide..

Aynen seyir zevki hiç yoktu. BJK kat ve kat daha iyi oynadı kimsenin itirazı yoktur heralde.75. dakkadan sonra bozdu takım. Bu maç takımların geleceği açısından pek açıklayıcı bir maç olmadı. Ancak tek anlayabildiğim bu Dos Santos denen topçudan bi cacık olmaz. Baroni fena oynamıyo.

Ortamı Germeye Gerek Yok Sonucta Gecen Sezonu 2 Kupayla Tamamladık Buda BIzım O Kupada

oynamayı hakkettıgımızı gosterıyo.. Tebrıgınızıde ettık ortamı fazla germeyın istersenız

bırak cesur cevap verme kimseye yaaa,unutmayın ortamda bizim ister gereriz ister gevşetiriz

orta sahaya takviye lazim..sivok un yaptigi penalti cok gereksizdi ama bilica ninkide penaltiydi sanki daha sezon basi ama orta saha sorun olacak gibi...

BeyLer Sözüm Ona KişiLer Forumda SevinçLerini PayLaşmıyor, BizLere oLan NefretLerini KusuyorLar.
Kupaya Bu Kadar Aç oLdukLarını Gerçekten BiLmiyordum.
İkiLi Tartışmaya Çekmek İstiyorLar BizLeri.
Lütfen BunLarın İstedikLerini YapmayaLım.
Sadece BizLere Yakışanı Yapıp ArkadaşLarı BaşarıLarından DoLayı Tebrik EdeLim.

iyi oynayan kazanmasada tebrikler....

Tebrikler fb Tebrikler Beşiktaş. Siz oynadınız Yunus Yıldırım oynattı.

Lord o resmi ordan kaldır. git kendi bölümüne koy

Başın Öne Eğilmesin Aldırma Kartal Aldırma.En Büyük Sen Değilmisin Aldırma Kartal Aldırma..

Ayrıca kupaya ne kadar aç,ne kadar aşık mışınız yaa

Sen yine sükûtu giyin KARTALIM!!!
Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.
Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim.
Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim,
Söz verdim ben bu yüreğe,
HİÇBİR HARFİ SENSİZ BİR CÜMLEYE KURBAN ETMEDİM !!!

En kötü gün bugünse,bugünde BEŞİKTAŞ !

Sadakamız oLsun Ne Diyim.. Ama Şunu Ögrendım Her Zaman İyiLer KazanamıyorLarmış.. Eze Eze Oynadık ''ERKEK'' Gibi Ama Yetmedı.. ßiLica Efendi VoLeyboL Oynarken Görmeyen Hakem Sivoku Görüyor Ne Kadar iLqinc Demi ArkadasLar.. ??

Herşey ßı Yana ßeşiktaşımız ßu HazırLık Dönemınde YapıLan Maçta Skor Ne oLursa oLsun Savaştı ÇaßaLadı.. Daha Herşeyin ßaşındayız ßu Takımın Geçen Seneden Daha Çok Desteqe İhtiyacı Var..

ßizLer Kötü Gündede Hep Omuz Omuzayız..!!

Son Sözüm İse Şudur.. İNADINA - ÖLÜMÜNE - HER DAİM ßEŞİKTAŞ..!!!

YedıremıyorLar SiLerLer Tabı..

O kadar çifte kupa aldık dedikki 3. nasip olmadı. tüm kutlamalarda 2 çifte kupa dedik 3.sünü hakemlerinde katkısıyla alamamışız sağlık olsun en azından liğ için iyi bir hazırlık oldu yeni Bjk ye gelen oyuncular oynamış takıma çabuk uyum sağlarlar böylece

SĦARK;4519247' Alıntı:
Hadi Avatarımı Silin Şimdide O Zaman ;)

Dai bırak bu işleri. Hatun üçümüzden hangimize kaldı. Sen onu söyle =)

İster Mod oLsun İster Smod.. ßir Görev VeriLmişse ßu GörevLerine Kendı DuyquLarını Katmadan Yapıcaksın Arkadasım..!!

ßeşiktaşLıLarın MesajLarı SıLıyor Ama Fenevbahce ßöLümünde 20 30 a Kadar Anti Mesaj Var OnLara Hiç ßişey oLmuyor Duruyor Aynen..Sonra ßiz SöLeyincede ßizim 10 Tane eLimiz Yok DiyorLar.. AdaLetLi oLun Canımızı Sıkmayın..!!

SĦARK;4519247' Alıntı:
Hadi Avatarımı Silin Şimdide O Zaman ;)

Yaptıgın sana yakısmıyor Shark. . .

Bu hareketi baskaLarından bekLerdim ama sana harbiden yakısmadı.

Bravo dewam et signatür ünede koy istersen. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri