BJK 0-2 FB [Süper Kupa FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaçLa iLgiLi konuLarı bu başLık aLtından vereLim. . .

İnşallah yarında 4 gol yinede 1 beleş penaltı durumları olmaz.
Gerçi hakem Yunus Yıldırım.Belli mi olur.

Her taraftar kendi böLümünde yazsın Lütfen. . .
Rakip takım böLümünde yazanda ortaLığı karıştırmasın!!!!

Orda olsam müşterek giderim 20 TL ye derbi izlemek hayaL :)

Gereksiz MsjLar siLindi!

Bundan sonra sacma sapan anti resim payLasan oLursa.
Sdc msjını siLmekLe kaLmayıp.Üstüne de bir cizik atıLcak haberiniz oLsun :goz:

İyi ForumLar. . .

fox tv de maç Beşiktaşıma Gönülden Destek...

Üstatlar Bir şeyi atlıyoruz sanki.
Maçın Hakemi Yunus YILDIRIM.
Bu adam hasta fenerli
Gecen sene Ligte Fener maçında o faulü görmedi
Yönettiği Fener maçlarında hep Fenere çalıştı
Bu durumu protesto etmeye davet ediyorum herkesi
İyi oynayan kazansın

1. Maçın gaLibi kim oLursa oLsun tebrik yada temenni dışında rakip takım böLümünde atıLan her mesaj siLinecektir.. O yüzden kimse başka türLü yazacaksa yazmasın.. Bu bir uyarıdır ve uyarımı dikkate aLmayanLar bir daha uyarıLmaksızın banLanacaktır..
  2. Rakip takım böLümündeki maç konusunu sabote edip kapatma gibi bi amaç güdenLer uzun süreLi ban cezası yiyecekLerdir çünkü bu durumLa çok karşıLaştık biz ve artık bunLarı aşmak istiyoruz..
  3. Kim ne yazarsa yazsın aLıntı yapıp da aynı duruma düşecek arkadaşLara da benzer cezaLar uyguLanacaktır.. Rütbe mesaj eş dost hiç farketmez..

İyi forumLar,boL goLLü,hakem hatasız,çok güzeL bir maç diLiyorum.. Hak eden kazansın.. :goz:

Kupa Ateşi

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ile kupada final oynayan Fenerbahçe, geçen sezonun kapanışını ve bu sezonun açılışını Süper Kupa`yla yapıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı`nda 21:00`de başlayacak mücadelenin hakemi Yunus Yıldırım.

4`üncüsü verilecek olan Süper Kupa, ilk kez Türkiye`de oynanıyor.

2006 yılında Almanya`nın Frankfurt kentinde Beşiktaş, 2007`de Köln`de Fenerbahçe ve 2008`de Duisburg`da Galatasaray, finali kazanarak bu kupayı birer kez müzelerine götürmüştü.

Bugünkü karşılaşmayı kazanan takım, Süper Kupa`yı en çok kazanan takım olma unvanını da eline geçirecek.

GÜZERGAHLARA DİKKAT!

Maça aracıyla gitmek isteyen Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı TEM ve İSTOÇ bağlantı yolundan alınacak ve Doğu Tribünü sapağından tribünlere ulaşacak. Fenerbahçeliler`in ise E-5 yolunu kullanarak, Halkalı- İkitelli Toplu Konutlar rotasından Batı Tribün arkasındaki İSKİ Yolu`nu kullanarak stada ulaşması sağlanacak. Otopark kartı olmayan araçlar, stat çevresindeki kontrol noktalarından içeri alınmayacak.

Haber1903

Nihat Oynarsa Yazık Olacak Fenere :D

Üstatlar Bir şeyi atlıyoruz sanki.
Maçın Hakemi Yunus YILDIRIM.
Bu adam hasta fenerli
Gecen sene Ligte Fener maçında o faulü görmedi
Yönettiği Fener maçlarında hep Fenere çalıştı
Bu durumu protesto etmeye davet ediyorum herkesi
İyi oynayan kazansın
Sana sonuna kadar katılıyorum dostum.
MHK azcık yürekliyse bu maçada Fırat Aydınusu verse ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri