Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

hep girsin diyoruz ama paşa paşa kullanıyoruz adamlar ne isterse veriyoruz böyle boykot olmazki hepbirlikte kapatalım netleri bakın nasıl yola geliyolar fazla değil bir hafta kapatsak yeter onlara

Sonuna kadar destekliyorum... Hep beraber....

en güzeli sınırsız bağlatıp tek noktadan 100 kişi kaçak kullanmak :D

İşin ilginç yanı Bu internetin çok çok ucuz olduğu ülkelerdeki insanlaraın aylığa vurursak kazancı türkiyedekinin 5 6 katı falan..ve onlar bizden (en pahalısı) 5 kat ucuza kullanıyorlarsa aradaki internete erişim için ödenen para-milli gelir oranı 25 kat gibi bir rakama çıkıyor..İnsanlar internete bağlanmak için en az 25 kere daha düşünmek zorunda! Maalesef 3. dünya ülkesi gibiyiz söylenecek çok şey var fakat düzen kurulmuş..değişmez..

bu ay fatura 26 küsür geldi vergi indirimini işleme koymuslar 3 zamanı yaklasıyor net fiyatları ucuzluyooorrr.....

İnanırmısınız az önce bi mmesaja cevap yazarken 20 saniye sürdü cevabı yayınlaması son günlerde iyice azitti ttnet illeti

bilgisayarı açtıktan sonra 5 dakike kullanabiliyorum sonra ya yavaslıyor yada kopuyor...

kesinlikle haklısınız ttneti kınıyorum

doğru söylüyorsun arkadaşım ama sadece ttnet değil telefonda elektrik doğal gazda hepsi öyle

internetten filim indirmeye başlayıp dısarı cıkıyoruz arkadaşlarla tkılıp eglenip muhabbet edip eve geliyoruz %50 inmiş varmı bole bişi yha

internetten filim indirmeye başlayıp dısarı cıkıyoruz arkadaşlarla tkılıp eglenip muhabbet edip eve geliyoruz %50 inmiş varmı bole bişi yha

700 mb lık film 10 sattte ancak iniyor ulan 10 saattte ben ist dan ankaraya yürürüm be :)

Aldıkları Paranın Hakkını Veremiyolar...Haram Olsun

Sonuna Kadar Katılıyorummm !!!!! Ttnet Istemiyoruzzz !!!!

Geri