rapche94
New member
- Reaction score
- 0
sonuna kadar destek veriyorum..
Biz burda Telekom Yahudiye Peşkeş Çekilirken -
Satılmasın Diye bağırıyorduk .
Forumda baya kişi Özelleşsin Güzelleşsin yorumu yapıyordu .
Şimdi onlar bile gelip dert yanar olmuş .
Bıraksınlar bu işleri
:goz:
mailleri yağdırdım ttnete bakalım dikkate alacaklarmı
sizde atır arkadaşlar
arkadaşlar ben under258'e katılıyorum herkes yollamalı ama kimse benim maillimmi kurtaracak bu ülkeyi demesin. kurtaramasak bile tepkimizi göstermemiz lazım. en azından kendimizi güdülmüş koyun gibi hissetmemek için. ben güdülmüş bir koyun değilim diyen herkes telekoma maili çaksın
[email protected]
[email protected] bu adresi boş bırakmayın arkadaşlar. şikayet maillerine boğun...
TTNeT Türkiyenin İnterneti NE YAZIKKİ... Türkiyenin Kanını emdiniz be
>>Sümüklü böcek hızındaki interneti bize dünyada en pahalı fiyat performan oranıyla satıyorsnuz, sonra kalkıp ucuz internet diyorsunuz...
>>Devletin Yaptığı vergi indirimini yansıtmıyorsunuz, sonra kalkıp kullanıcı dostu internet diyorsunuz...
>>Dünyada spam oranı en yüksek ikinci interneti sunuyortsunuz, sonra kalkıp güvenli internet diyorsunuz...
>>Sınırsız internete bile 15 GB kota getirdiniz nerde bunun sınırsız kelimesindeki anlam...
Herşeyiniz yalan!!!
Durun size TTNet'in Tanımını ben yapayım...
TTNeT: Sümüklü böcek hızında, altın fiyatında, frenleri olmayan bir araba kadar güvenli ve imanı para olan bir dolandırıcı kadar kullanıcı dostu...
Evet arkadaşlar yukarıdaki maili ben aynen yolladım TTNeT'e... Belki bu fiyatları düsürmeyecek ama artık ben kendimi Güdülen bir koyun gibi değilde güdülen bir insan gibi hissediyorum... Çünkü ben bir insanın kendisine yapılacak haksızlığa ses çıkarması gerektiğine inanıyorum. eğer hepimiz sesimizi yükseltirsek güdülmektende kurtuluruz...
Bu maili tüm arkadaşlarınıza ve tabiki [email protected] adresine yollayınız...
çok yararlı olmuş hatta bunu kondaki ilk mesajını düzenliyerek bunuda eklemesilin...
aynen yolluyorum bende