Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

mailleri yağdırdım ttnete bakalım dikkate alacaklarmı
sizde atır arkadaşlar

Telekome Özgürlük Anıtı Girsin Nezaman Biticek Bu çile Nezaman bizde avrupa gibi ucuz ve hızlı kullancaz evet 2030 da verirler artık :(

Biz burda Telekom Yahudiye Peşkeş Çekilirken -
Satılmasın Diye bağırıyorduk .

Forumda baya kişi Özelleşsin Güzelleşsin yorumu yapıyordu .
Şimdi onlar bile gelip dert yanar olmuş .

Bıraksınlar bu işleri
:goz:

özelleşmekle güzelleşilcek olsa arjantin ihya olmuştu.Şehir su şebekesini bile sattı adamlar sonrası malum

mailleri yağdırdım ttnete bakalım dikkate alacaklarmı
sizde atır arkadaşlar

arkadaşlar ben under258'e katılıyorum herkes yollamalı ama kimse benim maillimmi kurtaracak bu ülkeyi demesin. kurtaramasak bile tepkimizi göstermemiz lazım. en azından kendimizi güdülmüş koyun gibi hissetmemek için. ben güdülmüş bir koyun değilim diyen herkes telekoma maili çaksın

[email protected]

telekomun aleyhine her şeyin altına imzamı atarım..
kampanyayı canı gönülden destekliyorum

arkadaşlar ben under258'e katılıyorum herkes yollamalı ama kimse benim maillimmi kurtaracak bu ülkeyi demesin. kurtaramasak bile tepkimizi göstermemiz lazım. en azından kendimizi güdülmüş koyun gibi hissetmemek için. ben güdülmüş bir koyun değilim diyen herkes telekoma maili çaksın

[email protected]

Kesinlikle katılıyorum...

arkadaşlar ttnetin aq ben aq onların bendende size tam bir destek

benden tam destek.
üstelik bu bazı serbest ekonomici arkadaşlara da ibret olsun!

ttnet in ben ta a.k.internetten maç izlicem onu bile izlettirmiyo sürekli takılıyo.o internet kablosunu ben ttnet müdürlerinin g.tüne sokayım.onların verdiği hizmetin ben a.k.okdar sinirlendimki artık...

arkadaşlar ttnet i sattılar yabancılara, ülkeyi sömürürken fiyatların düşecegini hiç sanmıyorum... ama denekte fayda var

:mad:

Sİmdi kafamız girsin diyoruz biraz lafımız havada kalıyo ama 3G gelsin onlara 3g destekli telefonumu sokacam. şerefsizler her fırsatta takıyolar bize. hani vergi indirimi aldu nerde fiyatta bi düşüş yok devlet vergi indirimi yaptı ama telekom cebe attı o parayı her kullanıcıdan 4 lira trink.

ben bir mail yazdım telekoma buyrun sizde yollayın...

TTNeT Türkiyenin İnterneti NE YAZIKKİ... Türkiyenin Kanını emdiniz be

>>Sümüklü böcek hızındaki interneti bize dünyada en pahalı fiyat performan oranıyla satıyorsnuz, sonra kalkıp ucuz internet diyorsunuz...
>>Devletin Yaptığı vergi indirimini yansıtmıyorsunuz, sonra kalkıp kullanıcı dostu internet diyorsunuz...
>>Dünyada spam oranı en yüksek ikinci interneti sunuyortsunuz, sonra kalkıp güvenli internet diyorsunuz...
>>Sınırsız internete bile 15 GB kota getirdiniz nerde bunun sınırsız kelimesindeki anlam...

Herşeyiniz yalan!!!

Durun size TTNet'in Tanımını ben yapayım...

TTNeT: Sümüklü böcek hızında, altın fiyatında, frenleri olmayan bir araba kadar güvenli ve imanı para olan bir dolandırıcı kadar kullanıcı dostu...

Evet arkadaşlar yukarıdaki maili ben aynen yolladım TTNeT'e... Belki bu fiyatları düsürmeyecek ama artık ben kendimi Güdülen bir koyun gibi değilde güdülen bir insan gibi hissediyorum... Çünkü ben bir insanın kendisine yapılacak haksızlığa ses çıkarması gerektiğine inanıyorum. eğer hepimiz sesimizi yükseltirsek güdülmektende kurtuluruz...

Bu maili tüm arkadaşlarınıza ve tabiki [email protected] adresine yollayınız...

çok yararlı olmuş hatta bunu kondaki ilk mesajını düzenliyerek bunuda eklemesilin...
aynen yolluyorum bende

Geri