Nerdeyse en sonuncuyuz ülkeler arasında xD...
benim bi dahaki fatura gelince kafam değil tamamım girecek kesin
:durdurun:durdurunTam olarak 1 dakika once faturam cebime mesajla geldi. herkesin tutuğu TTnet'e girsin
Tam olarak 1 dakika once faturam cebime mesajla geldi. herkesin tutuğu TTnet'e girsin
Bu ay hiç download yapmadım. 26.75 geldi hayret vergi indirimini yansıtmıslar.
Hee 26.75 geldi ama 35 lirada telefon faturası gelevcek. internetle beraber telefon zorunluluğu olmasa iptal ettirecem. 9 liralık konusuyorum 35 Tl fatura geliyo ....
TTNet in allah belasını versin.....
öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler. daha aramızda anlaşamıyoruzki nereye tepki gösteriyorsun? ortak kullan az öde güzel ama ya diğerleri? ucuz olsun yine ortak kullan. 8mb 4gb kotalı bağlattım daha 2 mb üstüne çıkmadı hızım. lanet olsun böyle hizmete. lütfen arkadaşlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesini bırakın artık. biz bu yüzden hep kaybetmedik mi? artık tek akıl olma zamanı. böyle devam ederse ülkeyide satarlar, cebinide boşaltırlar haberin olmaz. açın gözünüzü artık. kazık yemeye alıştık farkındayım ama tepki olmazsa bu hep böyle devam eder. UYAN TÜRKİYE!!!
arkadaşlar türkiyedeki internetin omurgasını ttnet oluşturuyo.diğer internet sağlayıcıları superonline falan hepsi ttnet e bağlı,biz burdan nekadar bağırsak boş bence adamlar gene bildiğini okur,ülkeyide sattılar zaten,türkiyeyi içten içe kemiriyolar,böle bi coğrafyadaki ülkeyi kim bırakır,ttnet de satıldı,elimizde hiçbişey kalmıcak ve en son s.ktir edecekler bizi ülkeden...
imza atsak nolacak
ttnet ülkenin şimdilik tekeli
saol kardş bole bi konu açtıın için zaten "TTNETE KAFAM GİRSİN" bunu TTNET e yollsak bi faydası olmazmı