Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

en yisi biz bu cevat ın yerine tt neti yakalım da vatana millete hayırlı olur :)

bi destekte benden abiler !!!!

en düşük hızı kullandıgımız için bende varımm toplu bi mail formu olusturalım herkes ttnet hizmet nurasını yazsın hackhell adına topluca yollıyalım

700 mb lık film 10 sattte ancak iniyor ulan 10 saattte ben ist dan ankaraya yürürüm be :)

Ben bi deneme yaptım aslında dershaneye gitmeden once film indirmeye başladım derse gittim geldim hala indiriyodu. bi dahakine filmi başlatıp derse gidip dersten çıkıp arkadaşlarla iki bira içip gelicem bakalım inmiş olacakmı :) sonucu sizinlede paylaşıcam... :):)

Ben bi deneme yaptım aslında dershaneye gitmeden once film indirmeye başladım derse gittim geldim hala indiriyodu. bi dahakine filmi başlatıp derse gidip dersten çıkıp arkadaşlarla iki bira içip gelicem bakalım inmiş olacakmı :) sonucu sizinlede paylaşıcam... :):)

bundan bile sefil ya ttnet

deniz-kaplumbagasi.jpg

ttnet e diyecek laf bile bulamıyorum ne diyebilirim biraz da ülkemizde suç var dış yatırımcılara demekki yeterince destek vermiyorlar.İnşallah birgün ttnet belasından kurtuluruz

ttnet e diyecek laf bile bulamıyorum ne diyebilirim biraz da ülkemizde suç var dış yatırımcılara demekki yeterince destek vermiyorlar.İnşallah birgün ttnet belasından kurtuluruz

ttneti zaten dışarıya sattılar evet ulkemizin sucu var hemde senin soylediğinden daha buyuk bir suc. Bu kadar onemli bir konuda iş yapacak bir şirketi tekel olarak satmak en buyuk suç. firmayı bolup iki ayri firma olarak satacaklardı ki rekabet olacaktı. siz o zaman gorun fiyat ve hizmeti. şimdilerde hizmet yok fiyatlar ise çooooookkk...

bende istemiyorum bu ttneti şerefzi bunlar insanın iliğini sömürüyorlar kampanyalrın altında bir sürü hile dönüyor

bende istemiyorum bu ttneti şerefzi bunlar insanın iliğini sömürüyorlar kampanyalrın altında bir sürü hile dönüyor

hilede lafmı be kardeşim adamlar göz göre göre cakıyolar kazıkları valla. 8 mb internet hızı reklamı yapıyolar ama sınırsızı bile 15 gb kotalı demiyolar. reklamda. 8 sınırlı neden peki 4 gb kota bir günde bitsinda biraz geçireyim vatandaşa die tabiki.....

Nerdeyse en sonuncuyuz ülkeler arasında xD...

siteleri engelleme olayına gelicek olursak bunu ttnet deil hükümet yapmakta iktidar yapmaktadır.. hükümetttnete yazı gönderip siteyi engelliyor neden? çünki tayyipçi düşünce ortada olunca yapacak birşey yok yakında haber sitelerine bile giremiyeceğiz.. sonumuz hayırola..

Geri