Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

tt%27ye%2Bkafam%2Bgirsin.jpg

bende katılıyorum sömürüyo şerefsizler

türktelekom resmen soygun yapıyor aynı olay gsm şebekeleri içinde geçerli, adamlar haberleşme ve interneti lüks görüyor.. soyalım soyabildiğimiz kadar deyip başka hiçbir halt yapmıyorlar.. herkes kapattırsa hattını bak o zaman ne oluyor deyip interneti yaparlar 5 lira ama bizde nerde o birlik varsa yoksa anca çene çalmak ve böyle yorum yazmak..

türktelekom resmen soygun yapıyor aynı olay gsm şebekeleri içinde geçerli, adamlar haberleşme ve interneti lüks görüyor.. soyalım soyabildiğimiz kadar deyip başka hiçbir halt yapmıyorlar.. herkes kapattırsa hattını bak o zaman ne oluyor deyip interneti yaparlar 5 lira ama bizde nerde o birlik varsa yoksa anca çene çalmak ve böyle yorum yazmak..

şu bizim insanımızdaki "tepki göstersek ne olacak biz tepki gözterince ucuzlayacakmı " zihniyeti beni öldürüyo. sen göztermezsen ben göztermezsem ne olacak elin arabı böööyylee beller bizi !!!!

çpk aşırı net kopmaları olmaya başladı acaba bu konuyu açtim diye bana kıllıkmı yapıyolar :p

zaten zor para kazanıyoruz bizede yazık hiç acıma vicdan yok bunlarda

Kardeşler..

Adı üstünde

Türk Telekom

Türk'ü Türkiye'den nasıl kovuyoruz :D

İlk önce bunu düşünüp de kovmayı aklımızdan geçirelim.

Amacı güzel destekliyorum

telekomu satarsalar böğle olur telekom tekel o yüzden istediğini yaptırıyor yapacak bişey yok ama bi rakibi çıkarsa herşey değişir yoksa kazık yemek hoşumuza gitmiyor ama bende destek veriyorum size sonuna kadar

Bende İstemiyorum Telekom özelleştirildi. Dahada tepemize binmeye başladılar...

Geri