Bilinçaltına Gizli Mesaj Gonderme [Subliminal Vision Pro 1.3]

hocam bunlar biliçaltına işliyoda müziklerde bi gariplik varsa ... kendine güven filan diyosunda başka bişey çıkmasın taklaya gelmeyelim :)

tek yolu guven :goz:

mp3 hazırlama programını bi ara arastircam bulursam eklerim konuya..

Sen yapmış olsan güven konusunda sorun yaşamayız açtıgın her konuya güvenim sonsuz.
Birde dün biraz araştırdım mp3 programını buldum bende var ama çözmek gerekiyo bi sefer baktım tam anlamadım çözerim diyosan sana vereyim çözersen paylaşırsın benim zamanım yok ugraşamadım ama oda ayrı bir konu olur galiba biraz uzun gibi

Sen yapmış olsan güven konusunda sorun yaşamayız açtıgın her konuya güvenim sonsuz.
Birde dün biraz araştırdım mp3 programını buldum bende var ama çözmek gerekiyo bi sefer baktım tam anlamadım çözerim diyosan sana vereyim çözersen paylaşırsın benim zamanım yok ugraşamadım ama oda ayrı bir konu olur galiba biraz uzun gibi

linkini özelden atarsan incelerim

bunu yazmak için nekadar uğraştın

yaklasik 40 sn falan sürdü :goz:

yaw demekki bu işide yahudiler üretti çünki kendi malımıza düşman adamların mallarına dostuzz bakın ürünlerin % 80 adamlara ait çokmu attım acaba ama bu komlo teorileri her zaman bir gerçeklik ihtiva eder.. emeğine yüreğine sağlık saolasın kardeş yada

27606565.jpg

yardımcı olursanız sevinirim

bu hatayi nasil ne zaman aldigini soyleyebilirmisin ? program çalişirkenmi yükleme esnasindami ? ona gore elimden geliyorsa yardimci olmaya çalişayim

ne diyim sana her zaman aklın sana yön göstersin emeğine sağlık.

bu hatayi nasil ne zaman aldigini soyleyebilirmisin ? program çalişirkenmi yükleme esnasindami ? ona gore elimden geliyorsa yardimci olmaya çalişayim

aynı hatayı ben de aldım programı kurmaya çalışırken galiba kullanıla işletim sisteminden oluyor modifeyeli olunca. ben daha önce farklı bir xp ile kurmuştum ama bu sistemimde sitesinden bile indirdiğim bu pro çalışmadı bişiler eksik sistemde senincdosyanda sorun yok yani en azından benim tahminime göre

arkadaslar inanın okadar cok kişi indiridik bu proyu bu sekilde hata alamıs olsalar mutlaka yazarlardi sadece ikiniz belirttiniz birde şuan yuklediginiz sistem vista ise programi yonetici olarak caliştirmayı deneyin

sorunun ne oldugunu bilmiyorum belki sp3 kaynaklida olabilir

Şimdiye kadar gördüğüm en enteresan program bravo yani seni ayakta alkışlıyorum.

evet bunu duymuştum şimdi o tarz reklamlar kaldırılıyor. paylaşım için teşekkürler

Geri