Bilinçaltına Gizli Mesaj Gonderme [Subliminal Vision Pro 1.3]

ders çalışmaya teşvik edici test çözmeye yönlendiren bişey var mı?

arkadaşım emeğine sağlık zaman ayırıp bizimla paylaşmıssın...

:D

Enteresan ama inandım sağol :D

!!Ya Bişey Sorcam mp3 lerdeki mesajlar türkçemi ?

valla korkuyorum nası bir teknoloji bıktım yaw şimdi bizim bilinç altımıza bole reklamlarlamı işiyolar

arkadaşım program için sağol..bu konuyla ilgili(bilinçaltı-telkin) çok detaylı bir türk sitesi var..bu subminal,telkin,yoga,vs..tüm konular teferruatıyla var bu sitede..ve bu tür mp3'lerin(sigara,güven,panikatak,yükseklik korkusu,vs,vs,vs) hepsi mevcut.(ücretsiz)belli zamanlarda seminerleri de oluyormuş...şimdi burdan yazarsam ismini reklama girer..fakat yazının bir yerinde''Nette yaptığım incelemede türkçe stelerde bu konuda hiç bir bilgi yok. Fakat yabancılar bu konuda bayaa bi ilerlemiş.'' dendiği için söylüyorum. Aynı zamanda ben de bu siteye üyeyim ordan biliyorum..saygılar..

bunun böyle ateş topu atmalı falan atraksiyonlu şeyleri yok mu vurdulu kırdılı bişiler yükleseydin be aga :D enteresan paylaşım eline sağlık :D

ben bunu wowdan kurtulmak için denemiştim çok uzun zaman önce işe yarıyor sanımca ama zaten bu da var: programı kullandığınız anda zaten ilk adımı siz atmış oluyorsunuz inanmış oluyorsunuz çoğu bundan dolayı bence bide mesajları kendiniz de değiştirebiliyordunuz. bunda varmı bilmiyorum.

kardeş ben bu yazıyı okursam bilinç altım zaten alt üst olur.emeğe saygı:D

yetişkinlerin çocukları için uygulayacağı bir şeyler yokmu acaba bildiğiniz.çocuktan kastım daha bebeklikten yeni çıkmış birkaç yaşlarında olanlar.

haci süpersin. eline saglık. artık kötü planlarımı işleme koyabilirim. nıh hahahahhahahahahahahha yaşasın kötülük...

arkadaslar program bende calısıyor, crack'i de yaptım.
fakat sağ altta olması gereken simgeyi göremiyorum.
crack yapmadan önce vardı.
yeni ayaramalar yapmak istiyorum, fakat simgeye ulasamadıgımdan yapamıyorum.
yardımcı olabilecek biri var mı?

yetişkinlerin çocukları için uygulayacağı bir şeyler yokmu acaba bildiğiniz.çocuktan kastım daha bebeklikten yeni çıkmış birkaç yaşlarında olanlar.

bebekler içinde mevcut telkinler var fakat bunun için profesyonel destek alınması gerektigini dusunudugum için yayınlamıyorum..

subliminal mesaji ilk command and conquerors:red alert generals ta gormustum.cinliler yapiyodu.sonra bu nedir lan dedim ara$tirdim.bilincaltina mili saniyeler ile olculer zamanlarla fotograf yazi vs. gosterilirmi$ filmlerde.sonra daha detayli ara$tirdim.resimlerdede olabilirmi$.saygilarimla.

Çok iyi hatta süper bir paylaşım.
Çok sağol.
Eğer başka mp3 veya buna benzer bir program varsa ve eklersen daha da bi süper olur :)

paylaşım güzel bende duymuştum ama araştırma fırsatı bulamamıştım iyi oldu biraz daha bilgilendik.
birde bu mp3 hazırlama programınıda paylaşmayı düşünmüyormusun?
bu yazıdan sonra biraz daha şüpeci oldum şimdi bu programı hazırlayanlarda içine gizli bir mesaj yerleştirdilerse bunu anlamanın yolu nedir acaba bi yöntemi yokmudur bunun.

telefona atar arada dinlerim bn bunları saol...

Geri