70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

arkadas öncelikle cok teşekkür ederim bunların hepsini sırasıyla indirdikten sonramı kuruluyor yardımcı olursan sevinirim

Şu anda indiremiyorum kendime has sebeplerden dolayı ama emek gerçekten çok büyük ve kesinlikle teşekkürü hak ediyor saygılar

70 part 2 yi bulamadım ya bi o kaldı kardes bi bakıver

kardeş 70 in part 2 si nerede yardımcı olursan sevinirim

Kardeş çok Sağol çok Uğraşmısın Senden Ricam şu Olacak Eğer Bu çalışıyor Ise Bana Kargo Yada Başka şekilde Göndermen Mümkün Olabilirmi Acaba ücreti Neyse Sana Gönderirim

kardeş 10 , 23 , 30, 33 nolu cd leri download ettim fakat exract kısmında problem çıktı birleştirmek için exract yaparken yada 3-5 cd nin son partlarını gruptan çıkarırken hata veriyo ve extract yapılamıyo

Set bende var da, diğer üyelr adına teşekkür ederim sana :) 70 densonra 8 CD daha var biliyorsun değil mi? Toplam 78 CD.

Arkadaslar Bu 70 CD'nin 2'nci Bölümünün Linki Yok Size zahmet o linki verirmisiniz.

eline sağlık kardeş rapid sorunum yok saaol indiriyorum

ben 47. cd deyim bakalım ömrüm yeterse indircem hepsini saol kardeşim !

Eline koluna sağlık Emek vermmişsin
Senin verdiğin emegi öğrenmek içinde biz versek ingilizce tamamdır rakip tanımam kendime
TEŞEKÜRLER

dostum cok tesekkurler Allahtan kotalı degılım ama heralde 3 gunde zor ıner bu sabır ......

dostum tesekkkurler sonunda ındrdımde 70. cd de 2.rar hata verıyo ona bı ayar verebılırmısın oraya gelene kadar cozerız ısı ama ınsan sonunuda merak eder

Geri