70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

kardeş eline sağlık daylight ile ilgili bi bilgim yoktu açıkçası umarım anlattığın gibi faydalanabiliriz emeğine sağlık

teşekkur butonu az olur çok guzel eline saglık çok teşekkürler. :)))))))))

Bunun İş İngilizcesi olan versiyonunu bulabilir miyiz ?

Kardeş eline sağlık indiriyorum ama 6. cd crc hatası veriyo bi göz atarsan ii olur

dostum ne teşekkürü yaaa tşkkrden fazlasına değer bu;)

emeklerine sağlık kardeş.valla ingilizce kursuna gitcektim 2000 ytl deyince vazgeçmiştim.çok sağol..bu paylaşımın benim ve birçok arkadaşın işine yarayacak.en kısa sürede indirmeye başlıcam.hatta bunu için premium bile alırım rapidden...tekrar teşekkürler.diğer yaptığın ve yapacağın paylaşımların takipçisi olacağım...

70.cd nin 2.partı yok sanki kardeş?

Arkadaşlar 70 CD nin 1.2 ve3.partı 390 nıncı mesajda bulunmaktadır bulamayan arkadaşlar oradan indirebilir.Ancak indirecek arkadaşlar bu mesajdaki 3 partıda indirecek çünkü farklı yüklenmiş bilginize kolaygelsin.

Paylaşımınız için çok teşekkürler. 15. cd nin bir partı eksik dosyadan çıkmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadasım ben bunları hepsini indir ama çoğunun 2. yada 3. partını vermemişsin onlar nerede dikkat etmeden indirimişim ya ?

arkadas ben indiriken yoruldum. hiç bi sorun yok 4 4 lük bi set.
emeğine yüreğine sağlık....

süper bir adamsın emeğinin tam olarak karşılığı bu olmasada teşekkür senin itin olur. daha indirmedim bile kısmetse önümüzdeki günlerde. ama değilmiki bukadar emek harcadın bizim için seni gözlerinden öperim.

ayrıca bu foruma üye olabilmek için bayaa bir cırmaladım. meğerse gmail verince oluyormuş en son bunu keşfattim. ama uğraştığıma değdi. tüm hachell aile fertlerine gönül dolusu selamlar. ben bir devlet memuruyum yaşım 39 bir kızım var fazla vaktim olmuyor (bilgisayar konusunda) ancak bişeyler lazım olunca ziyaret ediyorum bu sebeple biraz asalak bir kardeşiniz olacam kusuruma bakmazsınız artık. herşey için şimdiden teşekkürler.

gerçekten en beğendiğim forum bu arkadaşım çok teşekkür ederim çok emek sarf etmişin belli Allah razı olsun:)

Set bende var da, diğer üyelr adına teşekkür ederim sana :) 70 densonra 8 CD daha var biliyorsun değil mi? Toplam 78 CD.
Aslında 79 CD. Birde Redhouse sesli sözlüğü var toplamda orjinal hali 80 cd. Ayrıca kitabıda var.
Saygılar.

çok sağolasın ellerin dert görmesin
emeğe saygı

süper paylaşım ellerine sağlık teşekkürler

Geri