70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

dostum paylaşım mükemmel... umarım ilgilenen arkadaşlara yardımcı olur... piyasada satılan 5 dvd ile aynı mı bilgin var mı?

arkadaşlar bu seti kaçırmayın bende var şuan 4 dvd yaptım tam ve mükemmel bir set kesinlikle en kapsamlısı bu zahmetinize değer bana güvenin..

ÖNCELİKLE EMEK SARFEDİP BU DOSYALARI YUKLEYEN ARKADAŞIMIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM! ELLERİN DERT GÖRMESİN

kardeş o zaman sen dvd leri kopyala biz sana parasını yollayalım sende kargo ya ver olmazmı kurtar bizi rapid derdinden :p

kadeş emeğine sağlık gerçekten

Bu setle birlikte birde kitap veriliyo acaba bu kitabı pdf formatında burda verilebilirmi??/

bu egitime ayırdıgın vakit için tşk ederim

Arkadaşlar 70 CD nin 1.2 ve3.partı 390 nıncı mesajda bulunmaktadır bulamayan arkadaşlar oradan indirebilir.Ancak indirecek arkadaşlar bu mesajdaki 3 partıda indirecek çünkü farklı yüklenmişbilginize kolaygelsin.

Bize böyle bir temel eseri kazandırdığı için EqinnoX'a teşekkür ederim.Bir yıldan fazla kotalı Adsl ile uğraşarak indirdim ve tamamladım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Böyle güzel kaynakları tekrar biribirimizle paylaşabilmek dileğimle.sevgilerimle

Paylaşım için sağol,indirmeye başladım.

şahsen çok beeğndim şimdi 17 ci cd deyim ne zaman biter allah bilir ama emeğine sağlık varol babacan

linklerin hala sağlam olması şaşırtıcı ve ne kadar çok kişinin indirdiğini gösteriyo

bu paylaşımı tek link yada 5 10 link yapılsa çok daha süper olurdu

bu rapide mahkum etmezdi

ama çok güzel bi paylaşım emeğine sağlık çok saolasın

Linkler bu kadar süre sağlam kalmış ve hala da ilgi devam ediyor...Konu niye sabitlenmemiş?

arkadaşım paylaşım için çok teşekkür ederim senden bi ricam olucak cd 23 part 2 ve cd 25 part 1 e bakarmısın download butonu çımıyor

tşk.dostum harika çalışma. sağolasın

indirdim çok süper bi eğitim seti oldu

1 hafta bütün geceler açık kaldı netim yavaşladı fakat deydi

dersane gidip bi ton para vericeme bunu izlerim not alırım yeter herhalde hiç yoktan iyidir...

neyse elimde birde ROSETTA STONE Version 3.2.11 programı ve levelleri var ikisini dvd yada isteğe bağlı cd yaparak yollıya bilirim

ROSETTA STONE Version 3.2.11
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=474612

istedğiniz başka bişey olursa yardımcı olurum

10ytl+masraf

isterseniz pm atın yardımcı olurum

ufak bi seyahat ve öğrenci olduğum için satıcam bilginize

şimdiden tşk

paylaşım içinde tekrar tekrar çok tşk
emeğine sağlık

emeğine sağlık dostum çok ama çoookk makbule geçen bir çalışma olmuş

Geri