70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

allah senden razı olsun arkadaşım
işim gereği inglizcemi geliştirmek istiyordum
yurtdışına çalışmayıda düşünüyorum..
ben daha 'tell me more' diye bir eğitim setini arkadaştan almıştım ama içinde pekte bişey
yoktu açıkcası
bakalım yeni indirmeye başlicam umarım işe yarar bişeyler bulabilirim;)
emeğin saygısız kalmayacak merak etmee
ellerne sağlıkk...
başarılarının devamını dilerim...:)

Sonsuz teşekkürler vallaha ben yani fark ettim ya.ellerine sağlık

EmeĞİ GeÇen ArkadaŞa Çok TeŞekkÜrler.taniŞtiĞim İlk Turİste Senden Bahsedİcem.cd Dekİ Hocadan Daha Saygi Duyuyorum Sana:)

dostum sana teşekkür etmek lazım derim her zaman.yine bir teşekkürü kaptın yaww

eline sağlık linkler çalısıyor ölü falan degil

dOSTUM BEN YANİ BAŞLAYABİLDİM İNDİRMEYE ACABA SİLİN MİŞ PART VAR MI?MERAK EDİYORUM DA

aga müthiş adamsın.
bende rapid programı var.
şakır şakır.
emeyine sağlık.
sömürgen gibiyim.

kardeş ellerin dert görmesin

premium u olanlara internet download manager öneririm. şifrenizi kaydedin programa ve sadece linklere tıklayın. hemen inmeye başlıyor. isterseniz linklere sırayla basın gece yatarken ayarlayın hepsini birden indirsin sabaha kadar. işinin adı ne bilgisayarın:D

çok teşekkürler güzel paylaşım ama,ben ilk cd yi indirdim part 1, part2, ve onun altındaki cd1 cd2 cd3 cd5 cd8 in part 3 ünü hepsini bi dosyada topladım ve sağa tıklayıp buraya çıkarta bastım part 3 te veriyo açılmıyor? neden yanlış mı yapıyorum lütfen yardım edin

mükemmelsin..
allah razı olsun..
teşekkürler

aRKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BÜYÜK EMEK VERMİŞSİN

selam aman ölme senin gibi insanlara ihtiyacımız var ve çok teşekkürler

çok teşekkürler güzel paylaşım ama,ben ilk cd yi indirdim part 1, part2, ve onun altındaki cd1 cd2 cd3 cd5 cd8 in part 3 ünü hepsini bi dosyada topladım ve sağa tıklayıp buraya çıkarta bastım part 3 te veriyo açılmıyor? neden yanlış mı yapıyorum lütfen yardım edin

aynı sorun bende de mevcut bırısı bıze yardım edebılırmı

Geri