70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

her ne kadar seti indirmediysemde,bu verdiğin emek karşısında sabrını ve azmini takdir etmek için yazma ihtiyacını hissettim...binlerce teşekkürler kardeş

70. cdye kadar sağlam linkler ve son bölümün 2. parçasınıda bir önceki sayfaya koymuş arkadaşımız rahatlıkla indirebilirsiniz bu emeği harcayan arkadaşa teşekkürler

indirmeye başladım teşekkürler umarım indirene kadar linkler ölmez

Teşekkürler indirmeye başladım.Linkler hangi durumlarda iptal olur..

arkadaşım ellerine sağlık.ama çok uzun sabredeceğiz

saolasın kardeş son bölüm bende yoktu teşekkürler

arkadaşım selam ingilizece seti için rahatsız ettim

sorun şu

DAYLIGHT-70_CD-70.part1.rar(eklemişsin)
DAYLIGHT-70_CD-70.part2.rar(bu eksik kalmış) yani yok :(
DAYLIGHT-70_CD-70.part3.rar(eklemişsin)

eklersen çok sevinirim diger bütün partyleri indirmiş bulunuyorum teşekkür ederim ekledigin için saygılar

arkadaşım selam ingilizece seti için rahatsız ettim

sorun şu

DAYLIGHT-70_CD-70.part1.rar(eklemişsin)
DAYLIGHT-70_CD-70.part2.rar(bu eksik kalmış) yani yok
DAYLIGHT-70_CD-70.part3.rar(eklemişsin)

eklersen çok sevinirim diger bütün partyleri indirmiş bulunuyorum teşekkür ederim ekledigin için saygılar

kardeş ne zamandan beri böyle bi şey arıyordum. Bilgisayar Programcısı olmama rağmen hiç ing yok desem yeridir. ve senin bu çalışman benim çok işime yarıyacak eğer böyle bi şey bulamasaydım. kursa gidecektim.

kardeş ne zamandan beri böyle bi şey arıyordum. Bilgisayar Programcısı olmama rağmen hiç ing yok desem yeridir. ve senin bu çalışman benim çok işime yarıyacak eğer böyle bi şey bulamasaydım. kursa gidecektim.

arkadaş indiriytorsuna ma son party sıkıntı var bak ben dile getirdim dikaktte alın lütfen

saolasın yeni nidirmeye başladım bitermi bu kadar yaaa w ama güzel olacak indirebilirisem

kardeşim 70. cd nin 1. ve 3. partını aldım ama 2. partı yok bi yardımcı olursan sevinirim.ellerine sağlık.

ben kaç gündür söylüyorum am a kimseden ses yok kardeş

70 nolu cd nin 2, partı yok. lütfen koyabilirmisiniz

Geri