3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

ya babalar ben acemiyim.. nasıl oyuna girecem bi türlü çözemedim. ustalar bi açıklayabilir
mi tşkler..

yaa arkadaslar ben bu siteden 1 dowland yaptiktan sonra bidaha yapamiyorum bu konuda yapilabilecek biseyler varmi varsa cok rica ediyorum bi mesaj allah askina

yahu babalar beni oyundan banlıyorlar giremiyorum adminlere duyurulur oyundaki adım: BerkayTutal atmayın yaf oyun oynayamıyoh

alihakan33' Alıntı:
yaa arkadaslar ben bu siteden 1 dowland yaptiktan sonra bidaha yapamiyorum bu konuda yapilabilecek biseyler varmi varsa cok rica ediyorum bi mesaj allah askina

rapidden yapınca ole oLur bi download bitince reset at 2 ye geç

Abiler Bende Yazılar Gözükmüo CsStrike_ChatAll GiBi SeYLeR YaZıO Bi YaRdIM pLsssssss

ya dıstum clan nedır ne ıse yarar clana gırmek ıstıyorum ne yapmam gerek

ggnoplay araba resmini sen mi çizdin.baya güzelmiş

eline sağlık ya super olmus yanlız bora abi ben bu sxeyı acıom bana hala hackell.comda hala sxe 3.9 istio nası kullancam bizde sxe 3.9 var ama kullanamıom ama yinede sağol:D

ya bu sserver'lara nası gircem beceremedim bi yardımcı olun tıklıyom olmuyo bişler çıkıyoo

kimse yok mu arkadaslarr baska zaman bi ton geeksz sey yazıyosunuzz offffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kimse yok mu arkadaslarr baska zaman bi ton geeksz sey yazıyosunuzz offffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Ben botlu bölum kuramıyorum kendım sorun bende mi....

drkkrkz' Alıntı:
Ben botlu bölum kuramıyorum kendım sorun bende mi....
Ultime strike diye bir site vardi ordan indirebilirsin türkçe yama ve bot larida var ama üye olmalisin

Geri