3 yeni CS 1.6 sunucumuz Devrede ;)

neden servere gırdıgıme hemen gerı cıkıyo oyundan admın tarafından mıatılıyorum acaba_?

yaw yetkililerden neden hiç ses çıkmıyor... bişey söyleyin ya.. ağaç olduk burada bekliye bekliye... server ı ekliyorum ama server ı bulamıyorum... ismi nedir.. ne diye geçiyor... yada benmi ekleyemiyorum acaba ????

HackheLL.Com Adı Geçiyor Serverin Görüntü yazısında

Ya keşke rapidden olmasydı dosyalarya malum rapid sınırı aştınmı beklede bekle ya alternatif rapidsiz olan linkler var mı acaba ???

Rapid den İndirirken Beklemene Gerek Yok Modeme Reset At Sonra İnternet Explorer a Gir Ordan Araçlardan Seçeneklere Gir Geçmişi Sil Filan War Onları Temizle Beklemene Gerek Kalmaz

Tüm Hackhell Ailesine Hayırlı Olsun Admin Alımları Olucak Mı Yapmak İsterim Böle Bi Sitenin Serverında Bilgilendirirseniz Sevinirim

timeturk' Alıntı:
neden servere gırdıgıme hemen gerı cıkıyo oyundan admın tarafından mıatılıyorum acaba_?

serever full olduğu zaman bazen girdiğiniz an sizi atabiliyor. aslında normalde full olduğunu size favorite server kısmında server full diye belirtmeli ve join olmamalı ama server sizi oyuna alıp sizi dışarıya atıyor. bu bazen tüm serverelerde yaşanan oyalyardan birisidir. yoksa seni kim, neden atsın kanka!

arkadaslar lütfen biras daha admın alınn cok az admın war ve sureklı wall lar girioo... serverın içine ediolar.. lütfen admın alın.. (kendim aday deilim amac oyundan zevk almak)

yav helal Arkadaslar size guzel serverlar
----------------------------------------------------------
Türkiye Internet Gelişimine katkıda bulunması için MemHT Türkiye ve Web Yazılım Geliştirme Platformu Açıldı. Katkılarınızı bekliyoruz...

http://www.biztr.net/memht

ya arkadaslar lutfen admın alınn super serverlar ama alayına isyan die bi herif war (gerci onlarca herif) hile adam ne zmn gorsem hile lütfen admın alınnnnnn..... serverlerın ıcıne edıolar ve bes para etmes bi server a donusuoo... lütfen admın alınn....

ergnnn' Alıntı:
ya arkadaslar lutfen admın alınn super serverlar ama alayına isyan die bi herif war (gerci onlarca herif) hile adam ne zmn gorsem hile lütfen admın alınnnnnn..... serverlerın ıcıne edıolar ve bes para etmes bi server a donusuoo... lütfen admın alınn....
EVET KANKA ALAYINA ISYAN WALL DEGIL WALLIN KRALI SUREKLI WALL ADAM YAA OYUNUN ICINE SICIYOO RESMEN!!!!!!

Bide ben indireyim bakalım!!GErcekten Güzel bir oyuncunun kanını uyandırdınız helal size :D

Teşekkür ederim 4.part iniyo yakında aranızda olurum ;) görüşmek üzre arkadaşlar....!!!

ya valla demissiniz sorun olmicak girmek ama 20 dk dır giremiyor ne iş ? valla bole olucaksa pek iyi olmaz bizde oynamak istiyoruz :)

THANK YOU ABİ
TEŞEKKÜRLER ABİ

Bende indirince giriyorum

abi nasıL inidiricem biri bana yardım etsin :S

ya benimde 4 . partta donuyo 2 oldu anlamadım.sondefa deniyom inş. olurda biraz stres atarız

Geri