Şikayet/İhbar Hattı

Hackhell e ancak ip değiştirerek girebiliyorum.Yardım bölümünde bununla ilgili bir konu açtım fakat şimdiye kadar bir cevap alamadım..Hackhell hariç bütün sitelere girebiliyorum ve benden kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba?..

Hackhell e ancak ip değiştirerek girebiliyorum.Yardım bölümünde bununla ilgili bir konu açtım fakat şimdiye kadar bir cevap alamadım..Hackhell hariç bütün sitelere girebiliyorum ve benden kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba?..

suanda bi sıkıntı yok... demin bende giremiyordum sanırım adminLerimiz olaya eL atmısLar ; )

haLa giremiosan modem resLe yada bi süre bekle ; )

ip banlama gibi bi durum söz konusu deiL...

ip çakışmasından falan değil çerezlerden falan da değil birazdan hallolur ... adminlere haber verildi ...

halloldu :)

suanda bi sıkıntı yok... demin bende giremiyordum sanırım adminLerimiz olaya eL atmısLar ; )

haLa giremiosan modem resLe yada bi süre bekle ; )

ip banlama gibi bi durum söz konusu deiL...

ip çakışmasından falan değil çerezlerden falan da değil birazdan hallolur ... adminlere haber verildi ...

halloldu :)

Şimdi düzeldi.Ama neden böyle olduğuna bir anlam veremedim..yaklaşık 2 saatten fazladır giremiyordum ve bu 2 saat boyunca forumdaki diğer üyelerde böyle bir sorun yoktu..

http://www.hackhell.com/uyeler/721273/loopused.html

Adlı üyenin uyarılmasını rica ediyorum..Sürekli hakkımda asılsız iddialarda bulunarak beni kötü gösterme çabası içine girmiş.Yani provakatörlük yapıyor.

''Bunu her zaman yapıyor'',''laftan anlamıyor'',''bu konuda daha öncede uyarılmıştı'' gibisinden laflar kurarak başkalarına karşı beni farklı tanıtmaya çalışıyor.Birçok bölümde aynı laflarla karşılaşıyorum.Lütfen gerekeni yapın..

http://www.hackhell.com/uyeler/721273/loopused.html

Adlı üyenin uyarılmasını rica ediyorum..Sürekli hakkımda asılsız iddialarda bulunarak beni kötü gösterme çabası içine girmiş.Yani provakatörlük yapıyor.

''Bunu her zaman yapıyor'',''laftan anlamıyor'',''bu konuda daha öncede uyarılmıştı'' gibisinden laflar kurarak başkalarına karşı beni farklı tanıtmaya çalışıyor.Birçok bölümde aynı laflarla karşılaşıyorum.Lütfen gerekeni yapın..

hakaret veya kışkırtıcı mesajların linklerini tek tek gönderirsen, araştırma yapabiliriz

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-86.html

şu üye aynı havada devam ediyor. 10 günde girmesem demekki değişmeyen değişmiyor.. gereken lütfen.

http://www.hackhell.com/guncel/63528-guncel-bolumu-sikayet-oneri-basligi-22.html

konu sahibi inflames günlük limiti 7 ye çıkartmış.. yukarıdaki konular fazla olmuş. bu konuda daha önce de uyarıldı diye biliyorum..fazla konuların kapatılmasını rica ederim.

Sürekli yapmadığım şeyleri yapmışım gibi gösterme çabası var..Uyarıldı ne demek ya?..

bu konuda ne yapmamızı bekliyorsun anlamadım dogrusu,

kişinin seninle ilgili düşüncelerini değiştiremeyeceğimiz aşikar, seni tanıyan tanıyordur onun yazdıklarına göre kimse karar vermez

bu konuda ne yapmamızı bekliyorsun anlamadım dogrusu,

kişinin seninle ilgili düşüncelerini değiştiremeyeceğimiz aşikar, seni tanıyan tanıyordur onun yazdıklarına göre kimse karar vermez

Yaptığı uydurmalar nedeniyle en azından bir uyarı verebilirsiniz..Siz benden daha iyi tanıyorsunuz kendisini.Eski bir üye ve geçmişte yaptıkları aşikar..

Yaptığı uydurmalar nedeniyle en azından bir uyarı verebilirsiniz..Siz benden daha iyi tanıyorsunuz kendisini.Eski bir üye ve geçmişte yaptıkları aşikar..

sana karşı ön yargılı davranmaması gerektiğini, ve senin nasıl birisi olduğunu gibi gibi anlatmamızı mı istiyorsun,

uyarmamızı gerektirecek bir durum yok.

Seni şikayet etmiş, ilgili arkadaşlar şikayet gerekçesinin doğru olup olmadığını bilebilecek insanlar,

kimin ne düşündüğünden daha çok, neyin ne kadar doğru olduğuyla ilgileniyoruz.

sana karşı ön yargılı davranmaması gerektiğini, ve senin nasıl birisi olduğunu gibi gibi anlatmamızı mı istiyorsun,

uyarmamızı gerektirecek bir durum yok.

Seni şikayet etmiş, ilgili arkadaşlar şikayet gerekçesinin doğru olup olmadığını bilebilecek insanlar,

kimin ne düşündüğünden daha çok, neyin ne kadar doğru olduğuyla ilgileniyoruz.

Ben güncel bölümde yaptığı şikayetten bahsetmedim.Sonuçta her alanda bunu yapıyor.İlk olarak yaptığı için falan değil.Yani artık sıkma noktasına geldiği için size şikayette bulundum.Yeni birşey değil.Aylardır yapıyor.Link falan istemenize gerek yok.Yorumlarına bakın yeterli.
Şikayet hattını daha fazla meşgul etmek istemiyorum.Umarım gerekli yerler gereken mesajı almıştır..

Geri