- Reaction score
- 0
arkadaşlar kaspersky kıs-2010 sitenizi vürüs diye algılıyo çözüm lütfen. tşkler
acılan pop up reklamdan kaynakLanıyordur sitede birşey yok ; )
arkadaşlar kaspersky kıs-2010 sitenizi vürüs diye algılıyo çözüm lütfen. tşkler
http://www.hackhell.com/guncel/683652-balyozcu-generalden-sok-istifa.html
Konu daha önce verilmiştir..
Arkadaşım, senin yaptığın iş 'yağız hırsız ev sahibini bastırır' tabirinin tam da cuk oturduğu bi hal aldı, normalde benim senin konunu şikayet etmem lazımdı, senin okuman yazman yok mu inflames21, senin açtığın konu için 'bugün' yazıyor, bense konuyu dün açtım:001_cool:
Seçtiğiniz başbakan size 300 TL'den başka birşey vermedi mi gerizekalılar ? Bi de gidip pankart açmışlar.
Güzel kardeşim kimin clonesi hangi gayrı meşru zihniyetin evrimini tamamlayamamış bir alt türüsün bilmiyorum ama bende yazmışım
Siz halk tipini isteyin bende kral tipini istiyorum diye ...
Sende kral tipi al demedim .
İdrak yolların tıkalı mı ?
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/683958-kilicdaroglu-bu-pankarta-sasti-kaldi-4.html#post5115652
lüfen bu seviyesiz uslup sahiplerini uyarınız. Teşekkürler.
Ben Bilgisayar Başındayken Duyurular bölümü Örneğin açık Şu Duyurular Bölümünde Kalınca Bi youtubeden Birşeye Girmek İstiyorum Girene Kadar 3 Dk İçinde Ana Sayfaya Atıyor Beni Geri Gidiyorum sayfa Baslığı Tek Cıkıyor Kacıncı Sayfada Olduğum Cıkmıyor 10.cu Sayfada İsem 1 . Sayfadan Baslıyor. ve Böylelikle Araştırdığım Yeri Kaybediyorum . Bilginize . Eskiden Böyle Birşey Yoktu Simdi Direk Portala Beni Atıyor Nedense.
Simdiden Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim. Selametle #
kardeş sen bu yazıyı yazarken alkollüydün galiba. ne alaka ya. bu haberin doğruluğu nedir bir bilgin var mı. haber kaynağına baktın mı. haber kaynağı ergnekon destekçiliği yapan ulusalcı bir site.
haber hangi ajansa dayandırılmış? bilgi yok. o zaman ben de yazayım bir haber.
"iş yerinde namaz kılan işçi öldüresiye dövüldü" kaynak chemyhaber
farkLı tarayıcıdan deneyebilir misin?
Sayın Cehennem_Zebanisi ; Operada böyle Sorun İle Karşılaştım Firefox'da Karşılaşmadım Yanlız ve Lakin : Firefox Bazı Bilgisayarlarda Baya Kasıyor ve Hoşuma Gitmeyen Bir İnt sayfası Explorir'de Son Zamanlar da Bozuldu Malesef. Operada Sorun Cıkıyor Neden Kaynaklanıyor Acaba Benden mi Yoksa Sizden mi ? Bendense Ben Girdiğim İnt Programını Değiştirebilirim. Yanlız Operadan portala Atıyor Onu Yapabilirseniz veya İlgilene bilirseniz Ne mutlu. İyi Çalışmalar ..