Şikayet/İhbar Hattı

Bu ne Allah aşkına ben siyaset bölümüne mi aday oldum yoksa korku bölümüne mi?Siyasette görüşümü beğenmeyen - oylar veriyor..Konuşmaya bak;

''Sana oy vermek farz oldu''

Siyasi görüşümü beğenmedi hemen adaylık bölümüne girip - verdi.

Yönetim bu işe bir çare bulsun yoksa bu şekilde mod olacaksamda olmayayım..- oy verenlerin % 90 ı siyasi görüşe göre oy veriyor.Bunu her şekilde kanıtlayabilirim.

Yani ne diyeyim daha bilmiyorum.Bu kadar açık yapılan şeylere göz yumuluyorsa Forumda siyasi görüşü ağırlık kazanan mod,smod oluyor demektir.Bu apaçık ceza gerektiren bir davranıştır.Ben ne zaman korku bölümüne siyaset karıştırdım?Ya da siyaset bölümü dışında nerede siyasi tartışmaların içine girdim?Bugüne kadar bir tek ban almamış ben bunları söylerken neden hiçbirşekilde ilgilenilmiyor?Bundan önce de aynı şikayetlerle size başvurdum.Birşey yapılmadı,hatta benim yaptığım yorumlar silindi.Sineye çektim yine olmadı.Daha neyi kabullenmem gerekiyor?İstirham ediyorum arkadaşlar..

Bu ne Allah aşkına ben siyaset bölümüne mi aday oldum yoksa korku bölümüne mi?Siyasette görüşümü beğenmeyen - oylar veriyor..Konuşmaya bak;

''Sana oy vermek farz oldu''

Siyasi görüşümü beğenmedi hemen adaylık bölümüne girip - verdi.

Yönetim bu işe bir çare bulsun yoksa bu şekilde mod olacaksamda olmayayım..- oy verenlerin % 90 ı siyasi görüşe göre oy veriyor.Bunu her şekilde kanıtlayabilirim.

Yani ne diyeyim daha bilmiyorum.Bu kadar açık yapılan şeylere göz yumuluyorsa Forumda siyasi görüşü ağırlık kazanan mod,smod oluyor demektir.Bu apaçık ceza gerektiren bir davranıştır.Ben ne zaman korku bölümüne siyaset karıştırdım?Ya da siyaset bölümü dışında nerede siyasi tartışmaların içine girdim?Bugüne kadar bir tek ban almamış ben bunları söylerken neden hiçbirşekilde ilgilenilmiyor?Bundan önce de aynı şikayetlerle size başvurdum.Birşey yapılmadı,hatta benim yaptığım yorumlar silindi.Sineye çektim yine olmadı.Daha neyi kabullenmem gerekiyor?İstirham ediyorum arkadaşlar..

Oyların rengi ve kimin yazdığı yönetici seçerken dikkate alınıyor. (kimin ne amaçla oy verdiğini biliyoruz)
Bundan dolayıdır ki yönetici olmayı hakediyorsan, yönetici olacaksın.
Eğer yönetici olamamışsan, yönetici olamayışını "siyasi" görüşüne uymadığı için desteklemeyenlere bağlamamalısın.
Kimin oyunu hangi nedenlerle verdiğini düşünmek yerine, aldığın eleştirilere göre kendi eksiklerini tamamlamılısın.

Oyların rengi ve kimin yazdığı yönetici seçerken dikkate alınıyor. (kimin ne amaçla oy verdiğini biliyoruz)
Bundan dolayıdır ki yönetici olmayı hakediyorsan, yönetici olacaksın.
Eğer yönetici olamamışsan, yönetici olamayışını "siyasi" görüşüne uymadığı için desteklemeyenlere bağlamamalısın.
Kimin oyunu hangi nedenlerle verdiğini düşünmek yerine, aldığın eleştirilere göre kendi eksiklerini tamamlamılısın.

Ben burada falcılık yapmıyorum.Açıkça söylüyorum herşeyi.Ama siz olur böyle vakalar diyerek hiçbirşeyi umursamıyorsunuz..Ben şaibe altında kalmamak için açıklama yapıyorum siliniyor ama böyle insanların önü açılıyor?Söylermisin admin sonucu açıklarken mcnamaranın ne için - oy verdiğini ya da contract killer'in,loopused'in,yassi'nin,innuendo'nun,hyperion'un,hovrank'ın,b_clonel'in ne amaçla oy verdiğini nereden bilecek?Yöneticilik bu değildir.Yaptığınız açıkça emek sömürüsünü desteklemektir.Tabiri caizse hukuku zalimlerden yana kullanıyorsunuz..

Sanki bir partiden belediye başkanlığına aday oldum.Korku bölümü ile siyasetin ne alakası var?Herşeyi biliyorsunuz en azından bir açıklama yapın siyasi olarak değerlendirmeyin diye..Bana bu hakkı bile tanımıyorsunuz..
Benim bölüm hakkında hiçbir eksikliğim olmadığı halde,aylardır bölüm ile ilgili şikayet,küfür,flood vs herşeyi 'tek olarak' size ilettiğim halde,bölümle ilgilenen bir tek kişi ben olduğum halde,bugüne kadar ban cezası almadığım halde,forumda sürekli paylaşımda bulunduğum ve yanlış bir davranışımın olmadığı halde beni ne tür eksikliklerle suçluyorsunuz?Siyaset bölümünde sesin çok mu çıkıyor diyeceksiniz?Nedir bu eksiklik?..

Ben burada falcılık yapmıyorum.Açıkça söylüyorum herşeyi.Ama siz olur böyle vakalar diyerek hiçbirşeyi umursamıyorsunuz..Ben şaibe altında kalmamak için açıklama yapıyorum siliniyor ama böyle insanların önü açılıyor?Söylermisin admin sonucu açıklarken mcnamaranın ne için - oy verdiğini ya da contract killer'in,loopused'in,tozkoparan'ın,yassi'nin,innuendo'nun,hyperion'un,hovrank'ın,b_clonel'in ne amaçla oy verdiğini nereden bilecek?Yöneticilik bu değildir.Yaptığınız açıkça emek sömürüsünü desteklemektir.Tabiri caizse hukuku zalimlerden yana kullanıyorsunuz..

Sanki bir partiden belediye başkanlığına aday oldum.Korku bölümü ile siyasetin ne alakası var?Herşeyi biliyorsunuz en azından bir açıklama yapın siyasi olarak değerlendirmeyin diye..Bana bu hakkı bile tanımıyorsunuz..
Benim bölüm hakkında hiçbir eksikliğim olmadığı halde,aylardır bölüm ile ilgili şikayet,küfür,flood vs herşeyi 'tek olarak' size ilettiğim halde,bölümle ilgilenen bir tek kişi ben olduğum halde,bugüne kadar ban cezası almadığım halde,forumda sürekli paylaşımda bulunduğum ve yanlış bir davranışımın olmadığı halde beni ne tür eksikliklerle suçluyorsunuz?Siyaset bölümünde sesin çok mu çıkıyor diyeceksiniz?Nedir bu eksiklik?..

Yorumda bulunmadım sana olumsuz şeyler yazanlar varsa onlara göre eksiklerini tamamla diyorum.
Ayrıca, ne yapmamızı bekliyorsun olumsuz eleştirenleri "siyasi nedenle desteklemiyor" diye sınıflandırıp, silmemiz mi gerekiyor? Bu görüşünde ciddi olamazsın.

bosuna burda tartismayin
yönetime (Admin,SMod) güvenin ; )

KardeşLerım daha sakin oLurmusunuz ?? Siz burda tartışırken ucuz ucuz 1 kaç konu için, zevkLe sizi izLeyıp ohh eğLence çıktı dıyen ınsanLar var.. Kardeşım sana geLince mod adayısın,senden haz aLmayan adamLar sana - verıcektır bunLara aLışmaLısın.. Süküt sessizLik nedir biLirsin.. Saygı duy her ne oLursa oLsun zamana bırak herşeyi.. Hadi seLametLe.. ;)

Herkesin seveni kadar sevmeyeni de olacaktır illa ki.. Doğal bişey. Şimdiye kadar siyasi görüşünden dolayı olumlu olumsuz oy alan ilk veya sonuncu kişi değilsin..
Yönetici rütbesi verilirken kimsenin siyasi görüşünü ön planda tutulupta yetki verilmedi.
Şimdiye kadar da yönetici olan kimsenin arkasından da bu adam şu partiye yakınlığından dolayı mod oldu denilmedi. Veya mod olamadı denmedi.
Sende bu gerçekler çerçevesinde değerlendirileceksin emin olabilirsin.
O yüzden sana yapılan yorumlarla kendi kafandaki kurguyu yöneticilik ile bağdaştırma.

konuyu neden kaptmadınız aynı şey bizim başımıza gelse eminim konu kapanırdı.çifte standart yapmayın konuyu kapatın

konuyu neden kaptmadınız aynı şey bizim başımıza gelse eminim konu kapanırdı.çifte standart yapmayın saygılarımla

Paronda neyin çifte standardı var?

konun biri 2011 sürümü Türkçe + 2048 günLük key

dier konu ise;

2010 & 2011 Anti-Blacklist Crack

bu 2 konu aynı mı?

Paronda neyin çifte standardı var?

konun biri 2011 sürümü Türkçe + 2048 günLük key

dier konu ise;

2010 & 2011 Anti-Blacklist Crack

bu 2 konu aynı mı?

evet crack yapınca direk 2048 günlük key veriyor.su an böyle kullanıyrm sırf teşekkür almak için yapıolar

vzhlwo.jpg

konuların içeriği aynı. o zamn konu adlarını deiştirelim aynı konuyu birçoksefer acalım olur mu???2048 gün key dediği crack zaten.siz bilirsiniz benden solemesi arkadaşın sırf teşekkür almak için açtığa konuya siz bu iki konu aynı mı diye yanıt veriosunuz

konuların içeriği aynı. o zamn konu adlarını deiştirelim aynı konuyu birçoksefer acalım olur mu???2048 gün key dediği crack zaten.siz bilirsiniz benden solemesi arkadaşın sırf teşekkür almak için açtığa konuya siz bu iki konu aynı mı diye yanıt veriosunuz

arkadasım anLamıo muyum? biri kaspersky 2011 2048 gunluk key. dieri anti bLack List.

şimdi burda sayfa sayfa detayını anLatıcam ama o kadar vaktim yok ne yazık ki!

kaLdı ki her 2 konu birbirinden farklı... yani bişiLer deqiştirip deqiştirip acıLmamıs ; )

sırf teşekkür almak için açtığa konuya siz bu iki konu aynı mı diye yanıt veriosunuz

nsL bi yanıt bekLiosun? 2 konu aynı oLsa kapatırız tabi... ama hiç alakasız bi şekiLde konuyu geLip aynı die şikayet ediosun...

sırf cvp vermek için cvp vermeyin benim demek istediğimi anlamadınız ya da anlamak istemiosunuz ben diorum ki konunun içeriği aynı sadece başlıkları değişik 2048 gün key dedği aslında key diye bi şey yok crack uygulayınca 2048 gün key verio....bu da ne oluyo anti blcklıst yani güncelleme yapıo ve kara listeye düsmüyo. sonuç olarak anti blacklıst i uygulayınca zten 2048 günlük key otomatık olarak programa enjekte oluyo

sırf cvp vermek için cvp vermeyin benim demek istediğimi anlamadınız ya da anlamak istemiosunuz ben diorum ki konunun içeriği aynı sadece başlıkları değişik 2048 gün key dedği aslında key diye bi şey yok crack uygulayınca 2048 gün key verio....bu da ne oluyo anti blcklıst yani güncelleme yapıo ve kara listeye düsmüyo. sonuç olarak anti blacklıst i uygulayınca zten 2048 günlük key otomatık olarak programa enjekte oluyo

ben size anLatamıorum k.baqmayın iyi forumLar.

Geri