Ben burada falcılık yapmıyorum.Açıkça söylüyorum herşeyi.Ama siz olur böyle vakalar diyerek hiçbirşeyi umursamıyorsunuz..Ben şaibe altında kalmamak için açıklama yapıyorum siliniyor ama böyle insanların önü açılıyor?Söylermisin admin sonucu açıklarken mcnamaranın ne için - oy verdiğini ya da contract killer'in,loopused'in,tozkoparan'ın,yassi'nin,innuendo'nun,hyperion'un,hovrank'ın,b_clonel'in ne amaçla oy verdiğini nereden bilecek?Yöneticilik bu değildir.Yaptığınız açıkça emek sömürüsünü desteklemektir.Tabiri caizse hukuku zalimlerden yana kullanıyorsunuz..
Sanki bir partiden belediye başkanlığına aday oldum.Korku bölümü ile siyasetin ne alakası var?Herşeyi biliyorsunuz en azından bir açıklama yapın siyasi olarak değerlendirmeyin diye..Bana bu hakkı bile tanımıyorsunuz..
Benim bölüm hakkında hiçbir eksikliğim olmadığı halde,aylardır bölüm ile ilgili şikayet,küfür,flood vs herşeyi 'tek olarak' size ilettiğim halde,bölümle ilgilenen bir tek kişi ben olduğum halde,bugüne kadar ban cezası almadığım halde,forumda sürekli paylaşımda bulunduğum ve yanlış bir davranışımın olmadığı halde beni ne tür eksikliklerle suçluyorsunuz?Siyaset bölümünde sesin çok mu çıkıyor diyeceksiniz?Nedir bu eksiklik?..