W
WoLF
Guest
http://www.hackhell.com/resimler/68...-bakimi-sirasinda-muhendisi-icine-cekmis.html
resimler görünmüyor konu kapatılabilir...
http://www.hackhell.com/resimler/68...-bakimi-sirasinda-muhendisi-icine-cekmis.html
sorun sende sanırım WoLF resimler acıldı bende : )
http://www.hackhell.com/search.php?searchid=12444587
saçma yerlere acılmıs konular bu eleman tarafından. yabancı sanırım
Kimi, kime şikayet edeceğiz? LOOPUSED diye bir nick onun kankası büyük ihtimalle ikinci nicki de react0r. Bu da yetmiyor. Birçok nick ile forma giriyor ve kendi açtığı konulara yazı yazıyor. Öyle uyanıkki, bütün yalanları ortaya çıkıyor. Bunu çıkaranı banlıyor. Dümenden kendi muhalif nickini de banlıyor. YERSEN! Üç yıldır bu formdayım. Bu kimse üç yıldır milliyetçi ve ulusalcıları banlıyor. Yorumlarını siliyor. Sudan sebep ve bahanelerle bunu yapıyor. Forumda çıt çıkmıyor. Bu şahıs kimdir? Formun sahibi mi? Öyle ise girmeyelim. Formun sahibi değilse, bu formun sahibi ve yetkili moderatörleri bu kimseye neden bu kadar taviz veriyor? Müslüman mahallesinde salyongoz satan bu kimse kimdir?
NOT: Bu nicklerin aynı kişi tarafından kullanıldığını nereden mi biliyorum? 23 yılımı bu işe verdim. Müsaade edin de o kadarını bileyim. Yazı karakterleri aynı. Yetkili bir moderatör ip kontörülü yaparsa, rahatça anlar. Bildiğim kadarı ile ikinci nicki kim kullanırsa kullansın, süresiz banlanır.
xyz4 Üyeden Alıntı
Nihilan Nickli Üyeden Alıntı
Sen git bobilerin hazirladigi basbakanlik genelgesine sazanlik yap!!!
Bos ver sen bu isleri!!!
Ne kadar ve gereksiz bir bilgiye sahip oldugunu gosterdi bize sazanligin.
Bahceli ve ekibinin yapisida bundan ibaret.
sadece kuru gurultu vede laf kalabaligi!!!!
realitede hic bir sey yok!!!
Degazor35 müsaade ederse, bu borazancıya ben cevap vereceğim. Kendini ve oryantel gurubu olan akp'yi bir insan bu kadar güzel anlatamazdı. Bu borazancının yazdığı yazıyı aslına uygun düzeltiyorum.
Sen git bobilerin hazirladigi BOP eşbaşkanlığına ve basbakanlik genelgesine sazanlik yap!!!
Bos ver sen bu isleri!!!
Ne kadar ve gereksiz bir bilgiye sahip oldugunu gosterdi bize sazanligin.
Recep bey ve oryantel gurubunun yapisida bundan ibaret.
sadece kuru gurultu vede laf kalabaligi!!!!
realitede hic bir sey yok!!!
Oldu değil mi arkadaşlar? Güzel uydu. "Aslı gibidir" diye bir tek notere onaylatmak kaldı.
Cehennem zebanisi! Eğer beni sen banladıysan yazık! Hem konulara vakıf değilsin demektir hemde konuları tersinden okuyorsundur. Büyük ihtimalle LOOPUSED ile kankasın. Bana belirttiğin mazaretin yüz katı olaylar serbest kürsüde yaşanıyor. Benimle birlikte banladığın nihallin nicki de LOOPUSED'in ta kendisi. Yazı karakterlerine bir baksana! Buna da "yok değl" diyorsan, sana bundan sonra yazacak tek satırım olamaz.
konulara vakıf deiLsin?
forumun hemen hemen her böLümü olduqu gibi serbest kürsüyü de eLimden geLdiqince takip eder msjLarı inceLerim...
LOOPUSED'le kanka faLan değiLim aksine görüşLerimiz biLe terstir...
Sana beLirttiqim mazet değiLde senin yaptıqının "hakaret" olduqunu söyLeyeyim sana. ve bu hakaretLerin yüz katı olduqunu olduqunu söyLüyorsun o zaman yapıcaqın tek bi işLem var arkadasım...
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi.html
yukarıdaki Linki kullanmak... sen şikayet ettin gereken yapıLmadı mı? o zaman sesini yükseLtme hakkına sahipsin... ama hem şikayet etmieceksin hem sesini yukseLticeksin... hem hakaret ediceksin hem beni neden banLadın dieceksin? Senin forum anLayısın bu mudur?
Önce react0r'le LOOPUSED'i aynı kişi dedin, şimdi Nihilan'ı aynı kişi diyorsun.. kanıtın var mı? yazdıqı yazı sekLi vs vs bunları gec bunları eLinde mod paneLi yok inceLeme yapmamıssın sucLama kimseyi. yazı karekterinden kimseyi suclayamassın... Zaten forumda coqu kişi bilir ki hiç bir sekiLde cLone üyeLiqe izin vermiyoruz... ÖzeLLikLe de ben cLoneLarın takibinde olan biriyim... gerek ip gerek baska yollarla kim kimin cLone'u cok iyi biliyoruz ve ona göre ceza uyquLuyoruz...
Şimdi bana geLipte X sunun cLone'u Y bunun cLone'u diyemessin... Hem hakaret ediceksin hem banLama dieceksin?
Yok öyLe! Burası HackheLL!!
Biz kimsenin arkasında saqında solunda değiliz... Herşey ortada!
Geç bunları! LOOPUSED'in sana daha kaç nickini ispatlarım. Sen, dediğim dedik çaldığım düdük felsefesinden ayrılmak istemiyorsun. Yoksa lise birinci sınıfta edebiyat okumuş biri bile, bu üç nickin yazılarının aynı karaktere sahip olduğunu görür. Bırak benim gibi 23 yıl bu işle ilgilenmiş birini. Tamam! senin alın al, morun mor olsun! Kurmuşsunuz bir düzen. Hep beraber çemberi çeviriyorsunuz. Çomak sokmak benim ne haddime!
Kimi, kime şikayet edeceğiz? LOOPUSED diye bir nick onun kankası büyük ihtimalle ikinci nicki de react0r. Bu da yetmiyor. Birçok nick ile forma giriyor ve kendi açtığı konulara yazı yazıyor. Öyle uyanıkki, bütün yalanları ortaya çıkıyor. Bunu çıkaranı banlıyor. Dümenden kendi muhalif nickini de banlıyor. YERSEN! Üç yıldır bu formdayım. Bu kimse üç yıldır milliyetçi ve ulusalcıları banlıyor. Yorumlarını siliyor. Sudan sebep ve bahanelerle bunu yapıyor. Forumda çıt çıkmıyor. Bu şahıs kimdir? Formun sahibi mi? Öyle ise girmeyelim. Formun sahibi değilse, bu formun sahibi ve yetkili moderatörleri bu kimseye neden bu kadar taviz veriyor? Müslüman mahallesinde salyongoz satan bu kimse kimdir?
NOT: Bu nicklerin aynı kişi tarafından kullanıldığını nereden mi biliyorum? 23 yılımı bu işe verdim. Müsaade edin de o kadarını bileyim. Yazı karakterleri aynı. Yetkili bir moderatör ip kontörülü yaparsa, rahatça anlar. Bildiğim kadarı ile ikinci nicki kim kullanırsa kullansın, süresiz banlanır.