Şikayet/İhbar Hattı

:) :) :) :)

Çan dostum bırak şunu ya kendi aklınca laf etmiş bal kabağı, zaten Galatasaray bölümünde kendini şaklaban durumuna düşürmüş, bırak kendince laf attığını sansın belki kendini tatmin eder.

Adamın işi bölümde kardeşliği bozmak kendini öne çıkarmaya çalışan zavallının biri bu tipleri çok gördüm örnek Sonuncu nickli arkadaş o da kardeşliği bozan kişilerdendi. Başarılı olamadı. Bu da kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Gördük Adamın Futbol Bilgisini bütün Forum içinde Rezil olmuş. İnsanları kendine güldüren tiplerden bırak boş ver zamanla kaybolur. :)

Bu arkadaşa gerekenin yapılmasını istiyorum.

Hakkımda çok güzel şeyler söylemiş.

Bu üye kendini ne zannediyor ?

Sana burada kimlik bilgilerimi mi ortaya çıkaracam ? Sen kimsin ki beni böyle yargılıyorsun ? Sana ne benim işimden gücümden ? Para mı kazanıyorum ki uyduruyorum ? Hava mı atıyorum ki uyduruyorum ? 1 ay boyunca görev aldım milletin seçmen kayıtlarını yeniledim 18'i geçenlere de yeni kayıt yaptırdım. İnanmıyorsan git en yakın muhtarlığa sor bakayım böyle birşey var mı yok mu diye. Uyduruyorsun , saçmalıyorsun gibigerizekalı gerizekalıkonuşacağına git muhtarlığa kendin sor!!! Lan milletten akıl zeka fışkırıyor da biz bunu bilmiyormuşuz be.

Sen ne maydonoz oluyorsun bu meseleye anlamadım. Yeterince maydonoz var seninle de uğraşmayayım aslanım. Kimin ne mezunu olduğunu bilmek bana KPSS' de bile yaramaz. Sen bu Erdoğan'ın varlığından haberdar değilken ben birçok akrabamı bunun takıldığı cemaatlerden kurtarmak için uğraştım. Arka planda neler yaptığını gördüm. Dolayısıyla 15 yıldır uyuzluğum var bu Erdoğan'a. İmam Hatip okuyup İktisadi bilimler okumuş diye ne olmuş ? Vatanı mı kurtarmış ? Adrese dayalı nüfus sisteminden haberi yok demişsin , sen ne biliyorsun peki ? Ben belediyelerde de çalıştım muhtarlıklarda da görev aldım. Neyin ne olduğunu bildiğim için yazıyorum. Hadi şimdi ikile çocuk bahçesi değil burası. Daha ağır şeyler yazardım ama dikkat etmeye çalışıyorum....

arkadaşlar kaspersky kıs-2010 sitenizi vürüs diye algılıyo çözüm lütfen. tşkler

Geri