İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

2n8tngh.gif
2urxnrk.gif
xga5x.gif
16k19b8.gif
33dvzwh.gif

beyler bu resimleri sıra sıra gidecek şekilde yaparmısınız lütfen..

100*100 Pixel und 10 KB besitzen.olması rica olunur..

24m6c9d.gif

9.87 KB
ekstra bişi istemedin yazı fln yazmadım bende...

yok saol kardeş çok teşekkür ederim.. karrdeş ama bunun yanlarında beyazlıklar kalmış ya onlarıda silip yapabilirmisin zahmet olmassa?

verdiğin resimleri nedense anlayamadım ps'de açtıımda başka yerlerde kullanamıoyrum resimlerin formatını değiştirip yeniden yapmayı denedim yapabildiğim en fazla bu kadar kusura bakma...

abi bende 2 istek var biri
TuNaY yazısının harf harf gözkmesini istiorum sen gzl bişey yaparsın sana güveniorum 2 isteğimde KHeLBeN isminn senn zevkine göre yazısını istiorum şimdiden çok teşekkür ederim

abi bende 2 istek var biri
TuNaY yazısının harf harf gözkmesini istiorum sen gzl bişey yaparsın sana güveniorum 2 isteğimde KHeLBeN isminn senn zevkine göre yazısını istiorum şimdiden çok teşekkür ederim

250 mesaj sınırlaması var.....

Wındows-2003 Sbs Server Premıum Edıtıon

Wındows-2003 Sbs Server Premıum Edıtıon

Selam Arkadaşlar Bana Bu Yazılım Lazım Icinizde Olanda Varmı Bana Yardımcı Olabilirmisiniz . Saygılar Bunu Okuyan Ve Yardımcı Olmak Isteyene şimdiden Teşekkür Ederim

arkadaşlar ben photoshopta bir resmin kafasını sağa sola çevirmek istiyorum bunu bilen varsa resimli olarak anlata bilirmi lütefen şimdiden tşkr ederim

Resim bu :
35341sj.gif

yapılacaklar..
1-Resmin arka pLanı Siyah oLucak
2-aLtına visi0N* ,üst tarafına HackHeLL yazıLıcak.yazılar sırayla parlayıp sönücek..
3- yapan kisiden allah razı olsun :) eLLerine saqlık :)

yapan arkadas pm atarsa iyi olur simdiden tesekkürler.. :)

Sizden bir ricam olabilir mi?
Şimdi istediğim şey biraz karmaşık.Böyle birşey yapılabilir ya da yapılamazsa beni bilgilendirin lütfen:D.
Şimdi bir tane çöp adam ya da normal bir adam :).pc başında oturuyo.Sonra gidip balıklarına yem atıyo.Daha sonra JoNeRR* diye bir yazı yanıp sönüyo tekrar aynı hikaye.Böyle birşey yapılabilir mi?
Aynı magnetanın avatarda olduğu gibi çocuk pc başında oturuyo falan.Eğer böyle birşey yaparsanız beni çok memnun edersiniz...

Sizden bir ricam olabilir mi?
Şimdi istediğim şey biraz karmaşık.Böyle birşey yapılabilir ya da yapılamazsa beni bilgilendirin lütfen:D.
Şimdi bir tane çöp adam ya da normal bir adam :).pc başında oturuyo.Sonra gidip balıklarına yem atıyo.Daha sonra JoNeRR* diye bir yazı yanıp sönüyo tekrar aynı hikaye.Böyle birşey yapılabilir mi?
Aynı magnetanın avatarda olduğu gibi çocuk pc başında oturuyo falan.Eğer böyle birşey yaparsanız beni çok memnun edersiniz...

yawwf bende bişey sorcam bukadar photoshopda nasıl uzmanlaştınız ???

1. jonerr o dediğin olay yapılabilir bakınız benim avatar ama bu avatarıda 3mr yaptı şu an pek online olamıyo kendisi. gelince rica edersen yardımcı olacaktır...

2. exsbandit çalışarak kurcalayarak ve internetten ttorialler yani dersler yaparak...

çok teşekkürLer bide faRkLı pS ciLer yapaRsa seviniRim ama geRçekten bu çok güzeL oLmuş nekadaR teşekküRüm vaRsa senin oLsn ^^

χ∂αηтє23χ;3332097' Alıntı:
zahmet olacak ama

nickim yazsın bi de hh man olsa değişik hareketli bi şey olsun ;)

şimdiden thnx

bu mesajımdan sonra yazan çoğu kişinin isteği yerine gelmiş

ben hala bekliyorum gözünüzden kaçtı sanırım

tekrar talep ediyorum

şimdiden yine thnx :goz:

Geri