İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

3mr kardeş banada bu tarz bir avatar yapar mısın?

2qdbaq8.gif
3mr hos geLdin . Avatar editörüm :D Ta ne zamandır istek yaptım Fakat ilgilenen olmadı.. Sen bakabilirsin umarım :saskin.

Avatarımda gene CybeRian yazmasını İstiyoRum .. sadece Siyah ve yesiL neon ısıklı bi görünüm olsun istiyorum.. CybeRiaN yazıSı gÜzeL bi FOntla olursa aynı zamanda . birazda parlarsa Sevinirim Simdiden Tesekkürler ;)
ÖnceLiKLe sLm 3mr Kardes Sana ZahmeT bana Da Şu AvataRdan yoLa CıkaRaK NicK MaVi Diger YaZıLaR KıRMızı oLacaK ŞeKiLde AyarLaRmsn

2rgniao.gif

hoş bulduk CybeRian =)
İstekleriniz en kısa sürede hazırlanacak ;)

3mr çok beğendim çok sağol.Hele balıklara falan bayıldımmmmm:).
Çok çok çok TEŞEKKÜRLERRRRRR.:clap:clap:clap:clap

beğendiğine sevindim Jonerr =)

olley çok sağol çok teşekkürler ilgilendiğin için 3mr:biggrin:biggrin:clap:clap:durdurun:durdurun

=) umarım beğenirsiniz.

DeathSpace
tamamen aynı olmasın istedim ;)

104s07s.gif

CyßeRiaN
bunun gibi bir şey istedin heralde =)

msoe3k.gif

ReD-WyRM
yine tamamen aynısı olmasın istedim ;) sonra çaldı demesinler =P

346n976.gif

:DLe :DLe KuLaNıN =)

teşekkürler harika olmuş ellerine sağlık:biggrin:durdurun:biggrin:clap:clap

yha arkadaslar mesaj sınırı var ama benim gercekten cok acil bi gif li avatara ihtiyacım var yardım edemezmisiniz:(

Mesaj Sınırı KesKe OLmasa :(
Gercekten Cok AciL yoksa Sizi Bunun İcin Rahatsız Etmezdim İnanınki.

gif değilde logo nasıl yapıyoruz acep ?

abi bana galatasaraylı olarak üstünde şekilli bir şekilde MuRaT yazan bir avatar yapar mısın resimleri sen kafana göre takıl hareketleri ve şekilleri de ..... Yani serbestsin zahmet olmazsa eğer....

abi bana galatasaraylı olarak üstünde şekilli bir şekilde MuRaT yazan bir avatar yapar mısın resimleri sen kafana göre takıl hareketleri ve şekilleri de ..... Yani serbestsin zahmet olmazsa eğer....

250 mesaj sınırlamsı var kurallar....

sağol 3mr yaptığım hatayı düzeltmişsin... bu arada kusura bakma gamshe_Lee yaptım ama yapamamışım...

Geri