İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

buyur dai. seninde eline sağlık sigur dai ;)

23wnyaq.gif

eline sağlık 3mr :clap :clap :clap

İstek...

Sınırsızindir yazılı avatarlar + logo(genelde forumun sol üst köşesinde olanlardan) istiyorum.Logo resim olsun.**********'deki temaya uygun logo olursa sevinirim

Çok önemli Not:yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum :)

Şu resmin üzerine
10rlgl1.jpg
En üste HACKHELL En altada HELLBOY739 yazarsan ancak şöle harfler falan sırayla yanarak gidiyor ya ondan :eek:
rica ediyorum tabi
tEŞEKKÜRLER

eline sağlık sigurd ;)

bu arada kusura bakmayın isteklere cvp veremiyorum... yolculuk hazırlıkları var Tr 'ye... valiz maliz hesabı =)
1 ay kadar yokum

Kolay Gelsin..;)
Saygılar; Yolcu Abbas =P

oo tr ye mi gelion usta gel gel... Biliyorsunki "Birbaşkadır benim memleketim" :D

adamım sen benim nickten ne anlıytosan ona göre bişey yaparsan sevinirim :victory .........

valla undertaker diince aklıma bu gelio

2cypdvk.gif

Arkadaşlar ben bi avatar hazırladım ama şu an tam kullanılmaz =)
avatardaki tsihörtüm renk deiştiriyo altındada bjkemal yanıp sönüyo

şimdi size .psd dosyasını koyuyorum bi kullanılır hale getirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

boyut = 359 kb =)

http://rapidshare.com/files/132777254/bjkemal_avatar.psd.html

edit.........

ben biras uraşauraşa böle çıktı kb 'ını düşürebilirmisiniz.Kullanılabilir olursa thanks.

spxhjq.gif

selam
0000000000000000000000000000000000000

yernde kalsın yardımınız

yaa bana sadece nickimin yani 88.mehmet in yazdığı yanar dönerli:D bi yeni avatar yapabilirseniz çok sevinirim;)
ama dikkat edin de başka bişi eklemeyin awatara hhman falan öyle zaten var o yedekte yani;)

ßen avatarda CyßeRiaN yazmasını İStiyoRum Fakat sağde ßirsey oLmasın Arka plan Siyah ve yesiL neoN ısıklı olabilir . nickim de olucak font ta ßiraz Sexi dursun anlıcağınız . siberimsi ßisi CybeRa yaKışan neon yeşilli ßİSi :D anlamısınızdır snrm :saskin :D

2n8tngh.gif
2urxnrk.gif
xga5x.gif
16k19b8.gif
33dvzwh.gif

beyler bu resimleri sıra sıra gidecek şekilde yaparmısınız lütfen..

100*100 Pixel und 10 KB besitzen.olması rica olunur..

bunları yapmak ıcın hangı programı kullanıyorsnuz isim verebilirmisiniz yada link

Geri