İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

çok saol kardeşim maynak olmuş:D:D...........

buyur dai. seç beğen hepsi senindir :)

149ziqg.jpg
a5aljb.gif
2jb79fa.gif

dai SaoL :D GüzeL oldular Emeğine sağlık . ¦ ))

Yaw O Kadar Avatar İstedik YapmıyoLar Millet'e qeLinje Ohh. Ajaba Benmi Körüm 250 Msj'ımmı Yok Ajaba anLamıyomki :S

Emr.! Bana Kafana qöre iLgi Çekijek ßi Avatar Yaparsan Sevinirm..

banada avatar nickle uyan sana zahmet kafana göre ayarla dai.şimdiden tesekkürler

hocam orda her rengi ayrı ayrı kaydet sonra image ready de sahneye diz o kadar..bilmiom benim mesaj sayım 100 ben yapsam bir sorun olur mu acaba ??

müthiş olmuş eline sağlık 3mr kardeşim

ßirşey farkettim 5-6 sayfa öncesine kadar qidersek isteklere sadece emir arkadasımız yardımcı olmu$.. ßöLüm modLarı 1 deqil 2 tane lütfen daha ciddiye alın bölümünüzü.. ßu arada saoL 3mr kardes...

banada avatar yaparmısın ZorBaa şeklinde

204 tessekurum var bişi yapamazmıyız be hacı olurda yaparsan janjanlı bişi olsun

3mr ßana Avatarımdaki HH Man'li qibi qüseL ßi Avatar Yaparmısın ßöle Dikkat Çekecek ßişi.. oLsun Yaw ßilirsin Sen ßak Senin Avatarın Harika.. Deqişik ßişi Yaparmısın bu 2.ci isteqim ama =) Nese Yaparsan Sevinirim Teşekkürler Şimdiden

3mr ßana Avatarımdaki HH Man'li qibi qüseL ßi Avatar Yaparmısın ßöle Dikkat Çekecek ßişi.. oLsun Yaw ßilirsin Sen ßak Senin Avatarın Harika.. Deqişik ßişi Yaparmısın bu 2.ci isteqim ama =) Nese Yaparsan Sevinirim Teşekkürler Şimdiden

kardeş tam olarak nasıl bişe istediğini söylersen yardımcı olayım çünkü geceden beri uyumadım kafam durmuş vaziyette :)

Geri