İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

3mr süpersin yha nasıl aklına geldi o 40 yıl düşünsem aklıma öyle bişi gelmez hem hocamızada uygun olmuş :D

Teşekkür ettim :D hobi gibi bişe oldu bu PS bende =)

istediğin örnek te hazır :p
149tris.jpg

tabi imza da boyutları daha büyük yapma fırsatın var,kendine göre daha iyisini yaparsın ;)

bu arada harika fikirmiş :D

3mr banada güzel bir avatar yapsana hareketli güzel bişiler olsun herşeyi sana bırakıyorum o geniş hayal gücüne.... hadi bakalım göster kendini...

∂єѕριηα;3114614' Alıntı:
biri banada yapsın yaw kıskandım şimdi:D:D

sendeki el emeği göz nuru avatar neyine yetmio o avatar bana yapacaklardı ben 1 sene avatar istemezdim çok güzel bi avatarın var daha ne :D

arkadaşlar avatar istekleri hat sınırını açtı dk başı avatar isteyip duruyorsunuz .. biz her zaman size avatar yapmak zorundamıyız ...

Lütfen dikkat edeLim isterken

Furkan Dogru söledi Don degiştirir Gİbi Avatar degiştrcek olan derslerimizi takip eder Ögrenir Kendi Yapar İnsaf despina sana kac gün oldu ben yapalı Ve dyorsun onu ben kendimde yaparım Ulen Emegi Degerlendirmek bu kadar kolay mı Şimdi avatar aptıklarımız Lütfen adam gibi istek yapsın

Furkan Dogru söledi Don degiştirir Gİbi Avatar degiştrcek olan derslerimizi takip eder Ögrenir Kendi Yapar İnsaf despina sana kac gün oldu ben yapalı Ve dyorsun onu ben kendimde yaparım Ulen Emegi Degerlendirmek bu kadar kolay mı Şimdi avatar aptıklarımız Lütfen adam gibi istek yapsın

şimdi ayb ettin yha istedigin avatar olsun the mateor yha iki avatarın lafınımı yapıyoruz burada

14e4c3b.gif

Avatarın KB'sini HH'de kullanabilecegim kadar kücülte bilirmisiniz acaba

SĦARK;3146961' Alıntı:
Bu GIF-Resimin hatali bir Resim tipi var.

Avatarıma Koymak İstediğimde Böyle Hata Mesajı Alıyorum Resim Kaydolurken JPEG Olarak Kayıt Oluyor :S

:saskin
alla alla avatarı denedim bi sorun çıkmadı bende.
resmi pc ye kaydettikten sonra kullan. direkt linkten kullanmaya çalışınca jpg olarak görüyor sorunu bende çözemedim.

edit.
diğeri 48kb olmuştu birde bu 46kb lik olanı dene istersen
j17iid.jpg

:saskin
alla alla avatarı denedim bi sorun çıkmadı bende.
resmi pc ye kaydettikten sonra kullan. direkt linkten kullanmaya çalışınca jpg olarak görüyor sorunu bende çözemedim.

edit.
diğeri 48kb olmuştu birde bu 46kb lik olanı dene istersen
j17iid.jpg

Resmi PC'ye Kaydediyorum Zaten Ama JPEG Olarak Kayıt Oluyor
Uzantısı JPEG Olarak Gösteriyor GIF Olarak Göstermiyor

Geri