İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

3mr bendede o olay omluştu ben ilk pc 'me kaydettim upload ettim olmadı sonra senin uploadından koydum olmuştu...

eLine sağLık 3mr ...

şu kb düşürmesini öğretsenize bana onu bilmiom :D

merhaba aRkadaslar kolay qeLsin. ßende Su reSme BenzeyeN bi Avatar İstiyoRum .. Yapabilirseniz sevnirim.

9a62w5.jpg

Yerine CybeRiaN yaZıLıcak

eline sağlık güzel yapmışın kanka... bunu nasıl yaptıımıza dair bi tutorial linki vardı linkini biliosan atsana ....

2pzagk8.jpg

amsbnk.gif

тнє_υη∂єятαкєя

Bu yazıyı iki resimede yazarmısın????.......[/B]

hagimonacoo.gif

haginin gölü :)

whosonline.gif

175686257543b948d7d237a.gif

175686257543b948d7d237a.gif

akşama beklersen yaparım şimdilik resimleri buldum begendiğini söyle az buldumm gerçide yada sende warsa pmden at :)

muhteşem yapmışşın logoları eline sağlık

Adobe photoshop cs2 kullanıyorum elimde Türkçe yama var ancak programın %70 ini türkçeleştiriyor.
Bunu full türkçe yapacak bir yama yok mu yada başka bir şey.....

тнє_υη∂єятαкєя;3174949' Alıntı:
2pzagk8.jpg

amsbnk.gif

тнє_υη∂єятαкєя

Bu yazıyı iki resimede yazarmısın????.......[/B]
Edit: :vur: yazılar niye farklı çıkmış yau yeni fark ettim =S bi saniye düzeltiyorum

ayrıca resim boyutlarını da büyüttüm (150x150px)...
2rvxuac.gif
5oxuu8.gif

muhteşem yapmışşın logoları eline sağlık

Adobe photoshop cs2 kullanıyorum elimde Türkçe yama var ancak programın %70 ini türkçeleştiriyor.
Bunu full türkçe yapacak bir yama yok mu yada başka bir şey.....

emin değilim %100 tr yama varmı yokmu. menülerde ki her efektin veya işlevin tr karşılığı ya yoktur ya da tek kelimelik değildir... neyse belki elinde olup paylaşacak biri vardır

ayrıca ps ye yeni başlıyor ve nette ki anlatımlardan da yararalanıyor isen bence ing kullan yoksa çok zorlanırsın...

тнє_υη∂єятαкєя yerine тнє_Yη∂єятαкєя olmuş yhaaaaaaaa nedennn bi düzelt ya....

Geri