İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

arkadaşlar öncelikle bu konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum..gerçekten yaptığınız zor bir iş..eğer zahmet olmazsa bnmde bir isteğim olcaktı :melek..avatar istediğim foto bu

http://i232.photobucket.com/albums/ee31/patientrock/Lost20.jpg

bu fotonun soluna yukardan aşağı Sh0ck yazılmasını istiyorum tabiki hareketli yanar dönerli bişi olarak..ilgilenirseniz sevinirim..kolay gelsin :melek

arkadaşlar öncelikle bu konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum..gerçekten yaptığınız zor bir iş..eğer zahmet olmazsa bnmde bir isteğim olcaktı :melek..avatar istediğim foto bu

http://i232.photobucket.com/albums/ee31/patientrock/Lost20.jpg

bu fotonun soluna yukardan aşağı Sh0ck yazılmasını istiyorum tabiki hareketli yanar dönerli bişi olarak..ilgilenirseniz sevinirim..kolay gelsin :melek

Buyur Dai. Güle güle kullan. Adına Yakışır bişe oldu :D

x6bdht.jpg

Edit;
Buda başka ;)

2i1gw76.jpg

eyw 3mr İYiiş cıkarıyosun bak şşimdiden söylüyorum bidahaki müşteri benim he ona göre:D

...​

3mr eyw dai saolasında yazı hareket şekilleri biraz daha çarpıcı olsaymış daha çok hoşuma giderdi ya :melek :melek böyle oynaktan ziyade :p

gözlerindeki ışıgı Efect vererek degiştirmiş lycon Söle diyim birincide Lighting ise 2.de Liner B. vs

Yok abi yaa Banner Gif animatör de :) Eskiden beri hep bunu kuLLanırım şimdi sizden hanqi sayfa buLduysam deniyorum açtım Ps i ama akLım dizimde kaLdıqı için dikkatimi veremiyorum.

Bi çözeyim PS i zaten başka kime yapcam hackeLL dışında :D

dai müthiş avtar kullan işte saolun 3mr kardeşimiz özen gösterip yapmış..

...​

tskler meteor güsel olmus...

514qp3.gif

bu benim avatarımın eski nickim yazan yerine yeni hackhell nickimi ( | RêNêGâDê | ) yazarmısınız lütfen...

Geri