İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Arkadaşlar Geyik Mizahda Çok Takılıorum O Bölüme Uygun Bir Avattar Yine C'Mon Yanan Komik Bir Avatar Olsun İstiyorum Yardımlarınız İçin Şimdiden Çok Teşekkürler

Kardeş logo yardımına ihtiyacım var !!!

Kardeş ben bir web sitesi yapıyorum enişteme fakat bir türlü logo yapmayı beceremiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun !
Logonun arka planı siyah olmalı 170 x 110 ölçülerinde olmalı fakat gerisi senin maharetine kalmış ! Kaliteliçelikciler diye bir site aldık buna uyumlu bişi olması gerekli ne bileyim ya başharfleri olabilir (KÇ) hareketli falan yada yada ne bileyim eğer yapabilirsen erimiş bir demiri düşün akıyor daha sonra ortaya kaliteliçelikçiler yazısı çıkıyor buna benzer bişiler kardeş eğer yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşkler.....

buyur aşıkım arşlivim yok suanda Şehir dışındayım ama yapabilirm burdan azbucuk

buyur aşıkım arşlivim yok suanda Şehir dışındayım ama yapabilirm burdan azbucuk

La :D sen bana :D daha once yaptım demısdın :D hazır elımde var demisdin nirde hani :durdurun

Bana et baqem kinq 1 tane :D güsel resim bulrusam koyarım sen kafana gore takıl sımdılık

mvj8fs.jpg

Yukardaki avatara hareketli nick olarak Mezor Ufuk yazarsanız sevinirim.

Aşağıdaki avatardaki hareketli nick gibi.

23u8mzc.gif

oqhp95.gif

Buyur Mezor şöyle b işi yaptım

Arkadaşlar Geyik Mizahda Çok Takılıorum O Bölüme Uygun Bir Avattar Yine C'Mon Yanan Komik Bir Avatar Olsun İstiyorum Yardımlarınız İçin Şimdiden Çok Teşekkürler Hadi Lüütfennn

Arkadaşlar Geyik Mizahda Çok Takılıorum O Bölüme Uygun Bir Avattar Yine C'Mon Yanan Komik Bir Avatar Olsun İstiyorum Yardımlarınız İçin Şimdiden Çok Teşekkürler Hadi Lüütfennn

12388t4.gif

Umarım beğenirsin :melek

Arkadaşım ßen Daha öncede Yazdım Saolsun ßi Arkadaş Yaptı Ancak Çok Sadeydi qüLün üstüne Yazı Yazmıştı O Yanıp Sönüyodu ŞöyLe qöz aLıcı ßişi YapaßiLirmisin 3D olabilir HellBoy unkine ßenzer ßişi oLaßiLir En Son Yaptıqın Arkadaşınki qibi oLabilir Sana ßırakıyorum Umarım yaparsın ßeqLiyorum.. HoşçakaL Şimdiden TeşekkürLer.:durdurun​

Kardeş 300 Mesajım Yok Çok Heveslendim Avatar İsteğinde Bulunmak İçin Ama 300 Mesajım Yok Diye İstekde Bulunmadım =) Ama Bu Sefer Kendimi Tutamadım Boşuna Mesaj Kirliliği Yapıpda 300 Mesaj Yazma Gereği Duymadım Forumda Konulara Çok Bakarım Ama Boşuna Gereksiz Mesaj Yazmam Umarım Beni Anlamışındır Kardeş. =)
Avatar İsteğim Bu Resmin Altında Yanıp Sönen Şekilli Bi RaMPaG3 Yazarsa Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler =)
2-13.jpg

Kardeş 300 Mesajım Yok Çok Heveslendim Avatar İsteğinde Bulunmak İçin Ama 300 Mesajım Yok Diye İstekde Bulunmadım =) Ama Bu Sefer Kendimi Tutamadım Boşuna Mesaj Kirliliği Yapıpda 300 Mesaj Yazma Gereği Duymadım Forumda Konulara Çok Bakarım Ama Boşuna Gereksiz Mesaj Yazmam Umarım Beni Anlamışındır Kardeş. =)
Avatar İsteğim Bu Resmin Altında Yanıp Sönen Şekilli Bi RaMPaG3 Yazarsa Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler =)
2-13.jpg

Baktıgın konulara Yorum isticeklerdir Eminiö kirlilik yapmassın

Daı Senden Birşey Isticem..

Siyah Bi Fon Üzerine Diatu ama Güzel bi Font Kullanırsan Sevinirim..

Altınada HackHell Yazarsan.. Şekilli Bişiler Yanıp Sönen Efectler Falan Yaparsan Sevinirim..

Biraz HayalGücünü Kullanırsın.. Senin Avatar Gibi Birşey Olsun Benimkide.. :durdurun

Şimdiden Teşekkürler.. Kolay Gelsin.. :goz:

2nbynhl.jpg

Bu resme güzel birşeyer yapabilirmisiniz nickim yazsın HackHeLL yazsın 150x150 olsun lütfen..

Geri