İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

wvwr40.gif

return wolfs kardeşim buyur

wvwr40.gif

return wolfs kardeşim buyur

seninkide çok güzel olmuş kardeş çok saol ama
Yüklemek istediginiz Dosya öngörülenden cok büyük. Maximal Dosya Büyüklügü 48,8 KB (Kilobyte) Byteyi gecmemelidir. Yüklemek istediginiz Dosya ise 125,4 KB (Kilobyte) Byte büyüklügündedir.

seninkide çok güzel olmuş kardeş çok saol ama
Yüklemek istediginiz Dosya öngörülenden cok büyük. Maximal Dosya Büyüklügü 48,8 KB (Kilobyte) Byteyi gecmemelidir. Yüklemek istediginiz Dosya ise 125,4 KB (Kilobyte) Byte büyüklügündedir.

baba unuttum onu hemen yapıyorum kusura bakma ya boyutu aklıma gelmedi hemen ayarlayacapım tamam

Esinti onun yeri burası diil kardeş.Onu 3D modelleme bölümünde istemelisin çünkü bu 3D bi resim.Photoshopla yapılıcak bişey değil ddirek olarak.3Dmaxte falan yapan olur onun üzerine photoshopta efekt (renk,gölge,yansıma vs.) türü şeyler eklenir.

10fwbo5.jpg

Ya Şuna Bi Yanıp Sönen C'mon YANA dOĞRU

yUKARIDAN aŞAĞIYA hACKHELL

H
a
C'Mon
k
h
e
l
l

Şu Şekilde Güzel Bİ yazı tipiyle yanıp sönen bi avatar

Babacan dosyanın örneği burda var

2582c9d.gif

resmi biraz değiştirdim boyut yüzünden

http://rapidshare.com/files/101318429/returnwolfs_avatars.rar.html

bu linktede aynı resmin üç farklı hızda olanları var bunların doya büyüklüğü uygun 46,1 kb resimdeki sunucudan dolayı belki biraz fazla yer tutmuş olabilir ama bu linkteki resimler 46,1 kb boyutunda 3 tane farklşı hızda resim var istediğini seçersin dosyadan

Birşey sorucam hareketli gif üzerine yazı yazabiliyormusunuz????Mesela şuanki avatarımın üstüne istesem yazabilirmisiniz...Yani yazıda gif te hala hareket edermi o bakımdan...

kardeş söle güzel bi mustafa topal yazar mısın kayar yazı olarak senden rica

elinde istediin bi resim varmı
yoksa ben herhangi bi resim koyayım mı
veya
ne tür bi resim istersin=)

walla usta sen isteğin resmi yap ama boyutu 100 kb geçmesin tele koyacağım telefonu kasıyo

Geri