İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Tevez çok teşekkür ederim çok güzel olmuş tam istediğim gibi , ama boyutları uymuyor ne yazıkki kullanamıyorum.Bişeyler yapamazmısın?

Fıятıηа √;2951644' Alıntı:
Tevez çok teşekkür ederim çok güzel olmuş tam istediğim gibi , ama boyutları uymuyor ne yazıkki kullanamıyorum.Bişeyler yapamazmısın?

ayarlamaya çalışcam ... olmazda TheMeteor ' a sölerim o yapar .. ama muhakkak olur ..

Tevez buyur kanka şimdi Koyabilir ;)

fego55.gif

sw63qh.jpg

bu resme Fırtına ya yaptığın gibi yaparmısın TevEZ PLS

ReTurn wolf sen Elibise degiştirir gibi avatar mı degiştiriyosun?
Bu arada Fırtına Sanırım beyenmedin Avatarı hea koymadıgına göre?

TeVeZ verdiğim resmi sende kendi yazış tarzınla yaparmısın pls..

tevez kardeşim bana da şöyle kayan ve de yanıp sönen yazı şeklinde nickimi kullanarak arka planda da hh man simgesinin olduğu bir avatar yapabilir misin?
şimdiden çok teşekkürler...

insan bi teşekkür eder yau :sigara: o kadar uğraştık
pardon özür aga teşekkür avatar için saol..

2i3ebk.gif

Kedicix:D

Kusra bakma ama Eminim İşin düşer =) Tevez sende Ne dedim ben sana Nankör Olm bunlar gir her sayfada istegi var 1 hafat sonra yine ister Sanamı çalısıyos la biz
senden istekte bulunan mı oldu meteor ben tevezden rica ettim onun avatarı yapması kendine kalmış bana msn den yapmadım veya yapamadım der çıkar ama insanları senin gibi 2 ay enayi yerine düşürmez.....

Adam olana 2 dk da yapıyos Adam Olmayana 2 ayda bile yapmıyos :D Tevez yapar size Merak etmeyin BEn yaparsam sağlam yapıyorum bekleyenlere Kuzum benim

Geri