İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

150x150 39KB :victory
2582c9d11.gif

buyrun :victory
XX--SMSZLER--_XX_761.gif

Ya çok sağol ben merak etmiştim ama sen yinede anında yapmışsın sağol emiğine sağlık demekki oluyormuş ehueheuh o zmn birşey rica etsem ; yazı fontu başka olsa ve woman daki ışıkla blackteki ışık aynı olsa yani black teki ışık koyu womandaki beyazlaşıyor yanıp sönerken ....Şimdiden tşk ederim...:goz::clap

Bi İsteğim Var

Arkadaşlar Parti Afişi Hazırlamak İçin yardıma ihtiyacım var grafik tasarımdan anlayan biri ekde verdiğim amatörce hazırlanmıs afisi güzel bişeye cevirebilirmisiniz şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Bu afiş çanakkale skaklarında dolaşacak..

Pmden ulastırırsanız sevinirim

banada yap bişi kafana göre :)

James English Macromedia Flash 8 Kaynagından Egitim
adlı kitapla beraber gelen cd yi arıyorum.N'olur yardımcı olun.Acil bulmam lazım bu cdyi.
Umarım dogru yere mesdaj yazmısımdır nerden isteyecegimi bir turlu bulamadım ...

Yaw bende kendim avatar yapmak istiyorum PS Cs2 de var ama bana öğretebilecek olan varmı avatar yapmasını?

Merhaba arkadaşlar bana pivot hariç(çünkü ses eklenemiyor başka efektler yok...)çöp adam oynatabileceğim kullanımı fazla profesyonellik gerektirmeyen bir program lazım...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar benim ricam şudur.Ferdifon müzik şirketinin logosunu bilenler vardır.Bu logo üzerinde radyo yazılcak birde işte logo olucak ferdifonun.Tabi 3d şekilde göze hoş gelen bir logo yapan olursa sevinirim.

Geri