İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Webdesignerlar icin yapilmis cok guzel bir program var, photoshopa entegre oluyor. yaptiginiz dizaynlari direk olarak websitesi formatina ceviriyor.

bunu bulup buraya koyabilirseniz herkese ve ozelliklede bana yardimci olursunuz.

http://www.medialab.com/sitegrinder/

tesekkurler

Arkadaşlar resime effect yazı isteklerinize yardımcı olmaya calısıyorum ama 300 mesaj ve başka sitelerin url adreslerini kullanmadan istek yapabilirsek süper olur.

+

logo ve banner isteyen arkadasım nasıl bişe istedini bu başlık altında yazarsan yardımcı olmaya calısırım.istek başlıgı pm gerek yok

Güzel Bir Disco Yeri Felan Yanlarda Kızlar SpyCeza Yazarsan Sevinirim...
Resim Bulamadım da Sizde Bulunur Diye Düşündüm...

Güzel Bir Disco Yeri Felan Yanlarda Kızlar SpyCeza Yazarsan Sevinirim...
Resim Bulamadım da Sizde Bulunur Diye Düşündüm...

tamamdır :goz:
yarın burdan al

Avatarmı istiyorsun ama orasını anlamadım!

edit: avatarmı yoksa sadece resimmi istediğini söylememişsin bende sade resim halinde yaptım.Eğer hareketli bişeyler istersen söyle.Konularını takip edersen iyi olur;)

resimhali.jpg

banada güzel bir resim bulup, alt köşeye вℓα¢кωαя yazmasını ve yanıp sönmesini istiyorum вℓα¢кωαя yazısının

şimdiden teşekkürler..

вℓα¢кωαя;2475175' Alıntı:
banada güzel bir resim bulup, alt köşeye вℓα¢кωαя yazmasını ve yanıp sönmesini istiyorum вℓα¢кωαя yazısının

şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar istekte bulunurken daha açık söylerseniz daha iyi olur.Nerde kullanacaksın?Avatarmı istiyorsun yoksa yukardaki gibi sadece resimmi?

Bunları bildirin.Mesela yukarda delikanlı ne istediğini tam söylemedi diye ben resim yaptım ama büyük bi ihtimalle avatar istiyor.Bellide olmaz ya neyse.Bunu açıkça bildirin.

Arkadaşlar istekte bulunurken daha açık söylerseniz daha iyi olur.Nerde kullanacaksın?Avatarmı istiyorsun yoksa yukardaki gibi sadece resimmi?

Bunları bildirin.Mesela yukarda delikanlı ne istediğini tam söylemedi diye ben resim yaptım ama büyük bi ihtimalle avatar istiyor.Bellide olmaz ya neyse.Bunu açıkça bildirin.

tamam avatar olarak kullanmak istiyorum....

Bak bakalım kardeş bunları beğenecekmisin.Beğenmezsen söyle gece başka bişey bakarız=)

2-1.gif

1-2.gif

Yanlız biraz çabuk cevap yaz geceden beri uyumadım gözlerim kapaıyor:durdurun

daha neyin cevabını yazıyım ki teşekkürler eline sağlık..

biraz zahmet olcak ama

logo yapcam da

bi site için sadece bir tarafında yorumcuyuz yazsın.. :D

kolay gelsin

вℓα¢кωαя;2475927' Alıntı:
biraz zahmet olcak ama

logo yapcam da

bi site için sadece bir tarafında yorumcuyuz yazsın.. :D

kolay gelsin

Bak gene istek var açıklama yok :)
Ne tür bişey istiyorsun bide logo diyorsun :) ne tür bi logo ne sitesi bu biraz aç konuyu yapacak arkadaş olursa yapar yoksa ben gece gelicem bi el atarım (;

logo işte büyük olcak avatar değil

sadece yanında yorumcuyuz yazsın..

resim büyük olcak ..

açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama??

başka diycek birşey yok ki :D

yaw site ne sitesi logonunda bi içeriği olur güzel kardeşim (:)
Ben kafama göre sana emlak logosu yapsam sen sitede kullancanmı :durdurun
muhabbet sitesimi nedir?
Onları de logo kolay

tamam koyarım kızma print screen ile gösteririm :D

bekliyorum logoyu

Geri