İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

i10821_3.gif

biraz oynadım 49860 byte oldu sanırım sitenin 50000 byte

furkan hızlısın ama benimki daha büyük :D:D:D
hadi akşam görüşürüz okulda maç var

magneta' Alıntı:
i10821_3.gif

biraz oynadım 49860 byte oldu sanırım sitenin 50000 byte

furkan hızlısın ama benimki daha büyük :D:D:D
hadi akşam görüşürüz okulda maç var

Ben siteninkini 48 olarak biliyorum o yüzden uğrastım 50 diyosan ben 1024x768yapayım sana onu :D :p

Okulada geç kaldım zaten 5 de okulda olmam gerekiyodu dur şunuda yapayım dedim sinava geç kaldım:D

photosop ıcın plugıns ındırdım bunları benım hangı dosyaya atmam lazım arkadasım yardımcı olurmusun

skyynet' Alıntı:
photosop ıcın plugıns ındırdım bunları benım hangı dosyaya atmam lazım arkadasım yardımcı olurmusun

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\
içine atıyorsun sanırım.Pek plug kullanmadığım için yanılıyor olabilirim ama burası galiba.

furkan1988' Alıntı:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\
içine atıyorsun sanırım.Pek plug kullanmadığım için yanılıyor olabilirim ama burası galiba.

tesekurler kardes yardımın ıcın

anot' Alıntı:
furkan yawz ... arabayı modifie etmek içn üstüne yazılar yazmak içn ne lasım

Araç modifiye için baya bişey okuman lazım okumayla anlamıyosan videolar da var tabi.
Ben burdaki derslerden baya bişey öğrendim acıkcası.
ARAC MODİFİYE

Üstüne yazı yazmak içinse duvara yazılan yazıyla aynı yöntem kullanılıyor yazıyı aracın üstüne oturtup şeklini ayarlıyosun ve opacity yi biraz düşürüyosun bu kadar.

benim bir sitem var banner a ihtiyacım var bende yapabiliyordum ama programımın süresi bitti yardımcı olursanız çok makbule geçecek , şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

:ter: :ter: :(

yazı tipi tercihim radio space , 468 x 60 , renk tercihim şöyle canlı tonlarda olsun ilgi çekici tonlarda ( koyacağım site koyu renkli oldugundan canlı olması lazım renklerin )

banner da yazılacaklar :

site ismim : böle bakında reklam olmasın burada site ismi , ve program ,music , fun , wallpaper , video , game , every body is here ! where are you !

şimdiden teşekkürler

not: yazı tipi mevcut değilse gönderebilirim

HaCkeReN yAzsın yeter 1de Awatara kOyaßiLeceiqim ßoyutta oLsun Siz N uyqun qOrurseniz ßana onu yapın ishte ya :p Zewki size ßırakıOrum shimdiden saqoL...

ÖnceLikLe SeLam Hepinize Benim Bir derdim Var

Dert Dilte İsteğim oLacakdı

Logo Banner Yada AvaTar Üzeri Yazı Yazıcam Bir Adres Varmı

Not: DownLoad istemiyorum Sadece

BöyLe Bir Adres Varsa Lütfen İhtiyacım Varda

DownLoad Yapamıyorum adsl indirme Kotam Dolduğu İçin

yardım eden oLacakmı Acaba..!

benim avartarın altınada elmir yazarsan çok sevirim..
şimdiden teşekkür ederim..

X™' Alıntı:
yazı tipi tercihim radio space , 468 x 60 , renk tercihim şöyle canlı tonlarda olsun ilgi çekici tonlarda ( koyacağım site koyu renkli oldugundan canlı olması lazım renklerin )

banner da yazılacaklar :

site ismim : böle bakında reklam olmasın burada site ismi , ve program ,music , fun , wallpaper , video , game , every body is here ! where are you !

şimdiden teşekkürler

not: yazı tipi mevcut değilse gönderebilirim

sabah sabah anca boyut sorunu var bir banner için küçültecek arkadaslar varsa ilgilensin pls

i18955_zebix.gif
70kb
i18958_zebixopt.gif
61kb

i18956_zebix2.gif
67kb
i18957_zebix2opt.gif
59kb

merhaba bende 2 tane istekte bulunacaktım sizden....

birincisi hackhell.com için bir avatar...

şimdiki avatarım üzerine altta HackHell yazsın... Üstte ise FéRvénTßQY yazsın...

İkinci isteğim ise kendi sitem için bir banner

sitem bu: TIKLA GİR

Senin zevklerine güveniyorum;)

Geri