İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

magneta' Alıntı:
sabah sabah anca boyut sorunu var bir banner için küçültecek arkadaslar varsa ilgilensin pls

i18955_zebix.gif
70kb
i18958_zebixopt.gif
61kb

i18956_zebix2.gif
67kb
i18957_zebix2opt.gif
59kb

Çooookk Teşekkür ederim Magneta ;) :cool: :sigara:

burayla ilgilenmeyi kesmişler artık ya.... acaba msj satımızmı tutmuo die bir bakim dedim 700 msjım war be kardeşim... yinde 2 avatar yapmadılar...

FéRvénTßQY' Alıntı:
burayla ilgilenmeyi kesmişler artık ya.... acaba msj satımızmı tutmuo die bir bakim dedim 700 msjım war be kardeşim... yinde 2 avatar yapmadılar...

kardeşim biz sanki bi işyeriymişiz gibi davranmayın bizimde sınavlarımız filan var
yakındır kapatılacak bu başlık boyle gereksiz yorumlar gelirse!!!

arkdaşlar banner istiyorum *****içeriği aynı hh gibi (adult warez photosop vs. vs.) arka fon siyah janjanlı bişiler bekliorum sizden:D

Mrb ArkadaŞlar. Bana Çok Acİl DeĞİŞİk Arka Planlar Ve Butonlar Lazim. Herbİrİnden ŞÖyle 3-4 Tane Olursa Çok Sevİnİrİm. Şİmdİden TeŞekkÜrler.

Ya ArkadaŞlar Kusura Bakmayin Az Önce Buton Ve Arka Planlar GerektİĞİnİ Yazdim. Yanliz Bİ Sorun Var. Bana Dİrek Bunlar Lazim DeĞİl. Bunlari Yapacak Bİlgİ Lazim Yanİ Ben Kendİm Yapacam. Yardimci Olursaniz Çok Sevİnİrİm. TeŞekkÜrler.

Phegeus' Alıntı:
kusura bakma magneta çok özür dilerim onu sana pm çakim o zmn ok?

kusura bakma saçmalamışım ben sınavlar nedeniyle cok dalgınım zaten bu başlık altında birçok banner yaptık oke reklam olayını düşünmem gerekiyo sanırım ama bundan sonra

magneta' Alıntı:
redbull_84 gerekli bilgiler bölümümüzde mevcut

Phegeus forum veya site adresi vermek yasak mesajını editledim

FéRvénTßQY anlayışın için teşekkür ederim

Asıl ben sana teşekkür ederim bencilce yazdığım bir msja hoşgörülü olup bana teşekkür ettiğin için magneta arkadaşım...;)

arkadaslar benimle dans edermisin videolarindan elinde olan var mi?

salimjum' Alıntı:
arkadaslar benimle dans edermisin videolarindan elinde olan var mi?

Yanlış yerden yardım istiyosun burası Photoshop & Flash bölümü.
Ben sana yardım ederdim ama hepsini sildim şu an sadece Yiğitin videoları var Yarışmadaki ve yarışma dışındaki istersen onları bulmana pm'den yardımcı olurum .

Oda Michael Cı olduğu için hdd de yeri hazır.:D

Abilerim şu resimde gözü kırmızı yanıp sönsün ama yavaş yansın sönsün:D birde resimin sol tarafına yukardan aşşağıya doğru Ahkiliteus yanıp sönen bir şekilde yazarsanız çok sevinirim boyutuda uygun sanırım şimdiden tşkler

selam arkadaşlar ya bi çalışmama için ampül resmine ihtiyacım var aşağıdaki gibi normal bi ampül ama açık(yanar halde) bg round ta hiçbi efekti olmayan sade açık bir ampüle ihtiyacım var googleden arattım bulmadım istediğim gibi bişey bulamadım

i36172_Halogen20Lamp.jpg

Zatura bu ampulun normal hali.
Ayrıca google da grafik aratırken ingilizcesini bul o şekilde arat daha kolay bulursun.

Yanarken.PS :D

Buyur Ahlikiteus bu senin için :sigara:

stefanel' Alıntı:
100. mesajımda şahane bi avartar istiyorum böle süper manga biresim gecişli yazılar filan resim seciminide size bırakıyorum

Simdilik hemen yapabildiklerim bunlar zamanım olunca bakcam kardes :ter:

Buyur Ahlikiteus bu senin için :sigara:

furkan kardeşim eline sağlık ama boyutu büyük geldi 30.kb düşüre bilirmisin birde gözü yanıp sönsün istiyordum ahkiliteus yazısıda aynen o şekilde kırmızı olursa yazının rengi çok hörmete geçer biraz fazla oldum ama rica ediyorum :sigara:

Birde yazı asiktireus değil:D Ahkiliteus olacak

Ahlikiteus ben senin dediğin dolrultuda bişeyler yaptım ama upload ederken bir sorun oldu heralde böyle saçma birşeye dönüştü şuna bak yaww bu nee istesemde yapamam böyle bişey :D
Sorunu anladım buraya eklerken böyle garip bişey oluyo en iyisi sen linke girip bak ok.

RESİM

Ayrıca boyut nasıl büyük geldi anlamadım 48 kb değilmi buranın boyut sınırı bnm yaptığım 20,1 kb senden kaynaklanan bir sorunda olabilir.
Şu an yazıyı kırmızı yapamam psd si yok :D

Yazıyıda yanlış yazmışım zaten kusura bakma yaww uykuluydum heralde :D

furkan1988' Alıntı:
Ahlikiteus ben senin dediğin dolrultuda bişeyler yaptım ama upload ederken bir sorun oldu heralde böyle saçma birşeye dönüştü şuna bak yaww bu nee istesemde yapamam böyle bişey :D
Sorunu anladım buraya eklerken böyle garip bişey oluyo en iyisi sen linke girip bak ok.

RESİM

Ayrıca boyut nasıl büyük geldi anlamadım 48 kb değilmi buranın boyut sınırı bnm yaptığım 20,1 kb senden kaynaklanan bir sorunda olabilir.
Şu an yazıyı kırmızı yapamam psd si yok :D

Yazıyıda yanlış yazmışım zaten kusura bakma yaww uykuluydum heralde :D

Furkan kardeşim bu güzel olmuş beğendim ama yazıyı gene yanlış yazmışsın:) :p
yazıyıda Ahkiliteus birazda kalın şekilde yazarsan olacak bu iş eline sağlık

Geri